Tag styringen i Autodesk Account

Tag styringen i Autodesk Account (video: 1:15 min.)

Administrer og tilpas dine Autodesk-abonnementer med nogle få klik. Autodesk Account giver dig selvbetjeningsmuligheder, så du kan foretage ændringer når som helst.

Har du ikke et aktuelt abonnement? Find det produkt, du har brug for

Fordele ved selvbetjening i Autodesk Account

 • Synkroniser dine abonnementer

  Tilpas betalingsdatoerne for dine abonnementer, så du får en enklere budgettering og planlægning.

  Juster mine datoer

 • Skaler til dine behov

  Føj licenser til dine abonnementer efter behov, og drag fordel af en forholdsmæssigt beregnet pris.

  Tilføj licenser

 • Skift abonnementsperiode når som helst

  Opsæt din næste fornyelse for at skifte til en månedlig, årlig eller 3-årig periode.

  Skift min abonnementsperiode

Ofte stillede spørgsmål

Funktioner til selvbetjeningsadministration i Autodesk Account er ikke tilgængelige i alle lande. De er heller ikke tilgængelige for maintenance plans, produkter, der behandles via Digital River, produkter, der er købt gennem en forhandler, eller udgåede produkter.

Desuden har visse produkter, f.eks. Fusion, endnu ikke nogen selvbetjeningsindstillinger.

Hvis disse indstillinger ikke er synlige for dig i Autodesk Account, eller hvis knapperne er nedtonede, betyder det, at der i øjeblikket ikke er nogen tilgængelige selvbetjeningsindstillinger.

Hvis du vil foretage justeringer af dit abonnement, skal du kontakte support.

Ja! Hvis du skifter fra én abonnementsperiode til en anden, vil du stadig kunne drage fordel af den særlige fornyelsespris* – typisk 10 % mindre end, hvad du ville betale for et nyt abonnement – hvis du fornyer, inden abonnementet udløber. Hvis du lader dit abonnement udløbe og køber et nyt, vil din pris dog være omkring 10% højere. Du sparer penge, hvis du fortsætter på et abonnement i stedet for at lade abonnementet udløbe og købe et nyt. Og du beholder besparelsen, selv hvis du vælger en ny abonnementsperiode i Autodesk Account.

Eksempel: Du har et Maya LT-abonnement for en 1-årig periode, der fornys til 250 USD/licens, som betales årligt. Hvis du skifter til en 3-årig periode, vil du betale 675 USD/licens, når ændringen sker, og betale hvert 3. år. Hvis du lader dit oprindelige 1-årige abonnement udløbe og køber et nyt 3-årigt abonnement, betaler du 755 USD/licens, hvilket betales hvert 3. år.

* Den særlige fornyelsespris er baseret på Autodesks annoncerede standardpris (ekskl. moms) og omfatter ikke rabatter, kampagner og månedlige abonnementer. Besparelsesprocenten kan variere som følge af valutasvingninger.

Hvis muligheden for at ændre din abonnementsperiode ikke er synlig eller er nedtonet, er selvbetjente ændringer af perioden ikke tilgængelige for dette abonnement i Autodesk Account.

Hvis du vil foretage justeringer af dit abonnement, skal du kontakte support.

For at kunne justere betalingsdatoer for flere abonnementer skal perioderne være ens, og det skal betalingsmetoderne også. Du kan justere længden på abonnementsperioderne og ændre dine betalingsmetoder, så de alle stemmer overens, og derefter fortsætte med at justere dine betalingsdatoer.

Hvis indstillingen Juster betalingsdatoer er nedtonet, er selvbetjening ikke tilgængelig for dine abonnementer.

Hvis du vil foretage justeringer af dit abonnement, skal du kontakte support.

Denne funktion er ikke tilgængelig i alle regioner. Hvis indstillingen Tilføj licenser ikke vises på din konto, er dit abonnement muligvis ikke berettiget til selvbetjeningsadministration af licenser. Kontakt forhandleren, eller kontakt support for at få hjælp.

Ja, du kan når som helst føje licenser til et berettiget abonnement. Licensudgiften beregnes forholdsmæssigt ud fra den tid, der er tilbage af dit eksisterende abonnement. Alle licenser fornys på næste dato for abonnementsfornyelse.

Få teknisk support på den måde, der passer dig bedst – vælg mellem telefon, onlinechat, e-mail eller adgang via fjernskrivebord for at få hjælp til at løse dine problemer. Se alle dine supportmuligheder.

1Den særlige fornyelsespris baseres på Autodesks vejledende udsalgspris (omfatter ikke gældende afgifter) og gælder ikke særlige produkter, rabatter, kampagner og månedlige abonnementer. Klik her for en liste over udeladte produkter. Besparelsesprocenten kan variere som følge af valutasvingninger. Din pris kan variere, hvis du fornyer gennem en forhandler, fordi det står frit for Autodesk-forhandlere at fastslå deres egne priser.

Velkommen ${RESELLERNAME}-kunder

Tilmeld dig for at modtage forhandlersupport

Jeg accepterer, at Autodesk kan dele mit navn og min e-mailadresse med ${RESELLERNAME}, så ${RESELLERNAME} kan levere installationssupport og sende mig markedsføringsmateriale. Jeg er indforstået med, at forhandleren er den part, der er ansvarlig for, hvordan disse data vil blive brugt og administreret.

E-mailadresse er påkrævet Den angivne e-mailadresse er ugyldig.

${RESELLERNAME}