Køb med Autodesk-finansiering

Udnyt de konkurrencemæssige fordele, fleksible abonnementer og forudsigelige betalingsløsninger, der tilbydes af vores finansieringspartner, til at købe Autodesk-softwareabonnementer. Tal med vores salgsafdeling på +45 32 72 60 36.

Hvorfor vælge finansiering til køb af Autodesk (*)?

 • Fordel dine omkostninger

  Betal i rater til en konkurrencedygtig pris for at give din forretning mere finansiel fleksibilitet.

 • Prioriter betalinger

  Spring startomkostningerne over ved at vælge finansiering, og gem vigtige midler til dine mest presserende forretningsprioriteter.

 • Opnå bedre forudsigelighed

  Planlæg dine betalinger for at gøre dine udgifter mere forudsigelige og din budgettering nemmere.

(*) Underlagt de betingelser for finansiering, du aftaler med vores finansieringspartner.

Få vejledning fra eksperter, inden du køber Autodesk

Interesseret i at købe Autodesk-software? Tal med vores salgsteam af eksperter på +45 32 72 60 36 for at få en personlig konsultation. De kan rådgive dig om de bedste produkter til dine behov og introducere dig til vores finansieringspartner for enkle, fleksible betalingsløsninger til køb af softwareabonnementer på en lang række markeder i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde plus Schweiz (afhængigt af tilgængelighed af finansiering og vilkår). Du kan finde flere oplysninger i de ofte stillede spørgsmål (FAQ) nedenfor.

Ofte stillede spørgsmål

 1. Hvis du er interesseret i finansiering, modtager du et tilbud fra din Autodesk-salgsmedarbejder, der introducerer dig til vores finansieringspartn
 2. Du arbejder direkte sammen med vores finansieringspartner om en konkurrencedygtig pris og betalingsbetingelser, der passer til dine forretningsbeh.
 3. Når du har underskrevet din aftale, underretter vores finansieringspartner din Autodesk-salgsmedarbejder, og din ordre bliver behandlet.
 4. Du modtager en ordrebekræftelse fra Autodesk, der giver dig adgang til dine Autodesk-softwareprodukter.
 5. Din finansieringsaftale indeholder vejledning til at lave indbetalinge.

Du kan bruge Autodesk-finansiering til at købe ethvert Autodesk-softwareprodukt, der kan købes på webstedet for Autodesk-produkter (vilkår og betingelser er gældende, afhængigt af tilgængelighed). Dette inkluderer både nye og fornyelse af kommercielle abonnementer på Autodesk-softwareprodukter. Tilgængeligheden af Autodesk-finansiering kan være begrænset, og kombination med andre finansieringstilbud, særtilbud, programmer, rabatter eller specielle satser kan være ekskluderet eller underlagt betingelser.

Dette program er kun aktivt på udvalgte udviklede EMEA-markeder. Her er listen over lande, hvor finansieringsprogrammet i øjeblikket er tilgængeligt: Belgien, Danmark, Det Forenede Kongerige Frankrig, Holland, Italien, Norge, Portugal, Rumænien, Schweiz, Spanien, Sverige, Tyskland og Østrig Denne liste kan ændres efter Autodesks skøn uden varsel.

Der er ikke fastsat en afgrænset periode for Autodesk-finansiering. Autodesk forbeholder sig dog retten til at afslutte programmet efter eget skøn uden varsel.

Vores finansieringspartner samarbejder med dig for at fastslå, om du er kvalificeret til finansiering. Hvis de fastslår det, vil deres forslag være baseret på parametre, såsom aktuelle markedskurser, din virksomheds kredit- og handelshistorik og det samlede beløb, der er indsendt til finansiering.

Se din finansieringsaftale, der er underskrevet med vores finansieringspartner, for vejledning i indbetaling.

Få teknisk support på den måde, der passer dig bedst – vælg mellem telefon, onlinechat, e-mail eller adgang via fjernskrivebord for at få hjælp til at løse dine problemer. Se alle dine supportmuligheder.

Velkommen ${RESELLERNAME}-kunder

Tilmeld dig for at modtage forhandlersupport

Jeg accepterer, at Autodesk kan dele mit navn og min e-mailadresse med ${RESELLERNAME}, så ${RESELLERNAME} kan levere installationssupport og sende mig markedsføringsmateriale. Jeg er indforstået med, at forhandleren er den part, der er ansvarlig for, hvordan disse data vil blive brugt og administreret.

E-mailadresse er påkrævet Den angivne e-mailadresse er ugyldig.

${RESELLERNAME}