Selvbetjening i Autodesk Account

Det er let at administrere dine abonnementer og betalinger i Autodesk Account.

Tag styringen i Autodesk Account (video: 1:15 min.)

Tag styringen i Autodesk Account

Administrer og tilpas dine Autodesk-abonnementer med nogle få klik. Autodesk Account giver dig selvbetjeningsmuligheder, så du kan foretage ændringer når som helst.1

Fordele ved selvbetjening i Autodesk Account

Tag styringen og administrer alle dine produkter og betalinger i Autodesk Account.

Ikon, der viser to computervinduer, som overlapper med et synkroniseringsikon

Betal på din måde

Vælg og administrer den sikre betalingsmetode, der passer dig bedst.


Bruger- og plustegn-ikoner vist i et computervinduesikon

Tilpas efter dine behov

Føj licenser til dine abonnementer efter behov, og drag fordel af en forholdsmæssigt beregnet pris.


Computerskærmikon, der viser to kalenderikoner med en pil, der går fra det ene til det andet

Skift abonnementsperiode når som helst

Indstil din næste fornyelse for at skifte til en månedlig, årlig eller 3-årig periode.


Få adgang til dine kontofunktioner

Hvis du har købt dit abonnement online direkte fra Autodesk, kan du når som helst foretage ændringer i Autodesk Account.1

Skift betalingsmetode

 1. Gå til Fakturering og ordrer > Betalingsmetoder.
 2. Se alle dine betalingsmetoder på ét sted, og foretag ændringer på tværs af abonnementer.
 3. Hvis du vil redigere en eksisterende betalingsmetode, skal du klikke på Rediger.
 4. Hvis du vil tilføje et kort eller skifte til en ny betalingsmetode, f.eks. PayPal eller Direct Debit, skal du klikke på Tilføj betalingsmetode.

Tilføj licenser

 1. Gå til Fakturering og ordrer > Abonnementer og kontrakter på din konto.
 2. Vælg et produkt, og klik på Tilføj licenser.
 3. Tilpas din ordre, og klik på Gem ændringer.
 4. Gennemse ordren, og klik på Send ordre.

Skift din abonnementsperiode

 1. Gå til Fakturering og ordrer > Abonnementer og kontrakter på din konto.
 2. Vælg et produkt.
 3. Klik på Skift under Fornyelsesdetaljer.
 4. Vælg en ny periode, og klik på Bekræft.
Kvinde, der arbejder på en bærbar computer på et kontor

Fornyelse i Autodesk Account

Få specialpriser, når du fornyer dine abonnementer. Administrer dine indstillinger i Autodesk Account for at få mest muligt ud af dine besparelser, og få mere at vide om, hvordan du får mere værdi med en Premium-plan eller en længere abonnementsperiode.

Ofte stillede spørgsmål

Er alle abonnementer berettiget til selvbetjeningsadministration i Autodesk Account?

Funktioner til selvbetjeningsadministration i Autodesk Account er ikke tilgængelige i alle lande. De er heller ikke tilgængelige for maintenance plans, produkter, der tidligere er blevet behandlet via Digital River eller ældre systemer, produkter, der er købt gennem en forhandler, eller udgåede produkter.

 

Hvis disse indstillinger ikke er synlige for dig i Autodesk Account, eller hvis knapperne er nedtonede, betyder det, at der i øjeblikket ikke er nogen tilgængelige selvbetjeningsindstillinger.

 

Du tilpasser dit abonnement ved at kontakte support.

Beholder jeg min særlige fornyelsespris, hvis jeg ændrer min abonnementsperiode?

Ja! Hvis du skifter fra én abonnementsperiode til en anden, vil du stadig kunne drage fordel af den særlige fornyelsespris2 – typisk op til 10% mindre end, hvad du ville betale for et nyt abonnement – hvis du fornyer, inden abonnementet udløber. Hvis du lader dit abonnement udløbe og køber et nyt, vil din pris dog være omkring 10% højere. Du sparer penge, hvis du fortsætter på et abonnement i stedet for at lade abonnementet udløbe og købe et nyt. Og du beholder besparelsen, selv hvis du vælger en ny abonnementsperiode i Autodesk Account.

 

Eksempel: Du har et AutoCAD LT-abonnement for en 1-årig periode, der fornys til 420 USD/licens, som betales årligt. Hvis du skifter til en 3-årig periode, vil du betale 1.179 USD/licens, når ændringen sker, og betale hvert 3. år. Hvis du lader dit oprindelige 1-årige abonnement udløbe og køber et nyt 3-årigt abonnement, betaler du 1.310 USD/licens, hvilket betales hvert 3. år.

Hvorfor kan jeg ikke ændre perioden for mit abonnement?

Hvis muligheden for at ændre din abonnementsperiode ikke er synlig eller er nedtonet, er selvbetjente ændringer af perioden ikke tilgængelige for dette abonnement i Autodesk Account.

 

Du tilpasser dit abonnement ved at kontakte support.

Hvorfor kan jeg ikke justere mine betalingsdatoer for abonnementer, jeg har købt online?

For at kunne justere betalingsdatoer for flere abonnementer skal perioderne være ens, og det skal betalingsmetoderne også. Du kan justere længden på abonnementsperioderne og ændre dine betalingsmetoder, så de alle stemmer overens, og derefter fortsætte med at justere dine betalingsdatoer.

 

Hvis indstillingen Juster betalingsdatoer er nedtonet, er selvbetjening ikke tilgængelig for dine abonnementer. Du tilpasser dit abonnement ved at kontakte support.

Hvorfor kan jeg ikke se muligheden for at tilføje en licens i Autodesk Account?

Denne funktion er ikke tilgængelig i alle regioner. Hvis indstillingen Tilføj licenser ikke vises på din konto, er dit abonnement muligvis ikke berettiget til selvbetjeningsadministration af licenser. Kontakt forhandleren, eller kontakt support for at få hjælp.

Kan jeg når som helst føje en licens til mit abonnement?

Ja, du kan når som helst føje licenser til et berettiget abonnement. Licensudgiften beregnes forholdsmæssigt ud fra den tid, der er tilbage af dit eksisterende abonnement. Alle licenser fornys på næste dato for abonnementsfornyelse.

Kan jeg annullere automatisk fornyelse?

Nogle abonnementer fornyes automatisk for at sikre, at du har uafbrudt adgang til din software. Hvis dit abonnement er på automatisk fornyelse, faktureres du for en ny abonnementsperiode på den fornyelsesdato, der er angivet i Autodesk Account. Du kan annullere den automatiske fornyelse når som helst inden fornyelsesdatoen. Du vil fortsat have adgang til software og tjenester indtil fornyelsesdatoen, og du vil ikke blive faktureret for en ny periode. Se Opsig et abonnement for at få flere oplysninger.

Hvordan annullerer jeg min fornyelse, hvis jeg har købt hos en partner?

Refusionspolitikker for køb og fornyelsesgebyrer hos tredjepartsforhandlere, såsom detailforretninger og autoriserede Autodesk-forhandlere, varierer. Hvis du ikke kan annullere dit abonnement i Autodesk Account, skal du kontakte din forhandler direkte.

Hvor kan jeg få teknisk support?

Vælg den direkte eller online supportløsning, der fungerer bedst for dig: telefon, chat, e-mail eller assistance via fjernskrivebord. Kontakt vores supportspecialister, og udforsk vores selvbetjeningshjælp.

Se mere

1 Denne funktion er kun tilgængelig for produkter, der er købt direkte via Autodesks website – eller i nogle tilfælde via Autodesks salgsteam – i USA, Canada, Europa eller Australien.

 

Den særlige fornyelsespris er baseret på Autodesks annoncerede standardpris (ekskl. moms) og omfatter ikke rabatter, kampagner og månedlige abonnementer. Besparelsesprocenten kan variere som følge af valutasvingninger. Din pris kan variere, hvis du fornyer gennem en forhandler, fordi det står Autodesk-forhandlere frit for at fastslå deres egne priser.