Fornyelser

Det er nemt at forny dit abonnement – du får også specialpriser og muligheder, når du fornyer.

To personer, der bruger en computer ved et stående skrivebord

Spar op til 10% ved fornyelse

For at takke dig for at være vores loyale kunde får du en særlig fornyelsespris – op til 10% mindre, end du betaler for et nyt abonnement – når du fornyer, før dit abonnement udløber.1

Sådan fornyer du

To kvinder, der bruger tablet

Forny online

Gå til Fakturering og ordrer > Abonnementer og kontrakter i Autodesk Account, vælg et produkt og gør et af følgende:

  • For abonnementer med automatisk fornyelse: For at sikre, at fornyelsen lykkes, skal din faste betalingsmetode være gyldig, og automatisk fornyelse skal være slået til.
  • For abonnementer, der skal fornyes manuelt: Klik på knappen Forny i e-mailen med din påmindelse om fornyelse, eller naviger til afsnittet Abonnementer og kontrakter i Autodesk Account. Hvis online-fornyelse er tilgængelig, vises indstillingen fra 90 dage før udløb.

Kvinde viser tablet og forklarer til mand

Forny hos en partner

Hvis mulighederne for automatisk fornyelse eller manuel fornyelse ikke findes i Autodesk Account, kan du forny hos din Autodesk-partner eller kontakte os for at få hjælp.

  • Hvis du vil forny hos din partner, skal du finde deres kontaktoplysninger i afsnittet Abonnementer og kontrakter i din konto.
  • Hvis du har brug for hjælp til fornyelsen, skal du udfylde vores kontaktformular, hvorefter en specialist kontakter dig.

Udforsk Premium-oplevelsen

Premium-planer hjælper virksomheder, der administrerer 10 eller flere software-abonnementer, med at fungere mere effektivt med følgende fordele:

Computervinduesikon, der viser lås med markering i

Spar tid

Udnyt mappesynkronisering til at automatisere gruppe- og produkttildelinger, så brugerstyring kan udføres uden problemer.

Computervinduesikon, der viser linjer, der repræsenterer eksempeltekst

Træf beslutninger på et velinformeret grundlag

Få værdifuld indsigt fra detaljeret avanceret rapportering, og automatiser arbejdsgange til analyse med API'er til forbrugsrapportering.

Computerskærmikon, der viser et tandhjulsikon

Optimer teamproduktiviteten

Få vigtige tips og lær om de bedste fremgangsmåder, så du kan få mest muligt ud af din teknologi og dine arbejdsgange med Premium-undervisning til administratorer og slutbrugere.

Langt skrivebord med fire personer, der arbejder på deres computere

Har du et flerbrugerabonnement?

Abonnementer med adgang for flere brugere stopper helt den 7. februar 2023. Gå ikke glip af et 2-for-1 tidsbegrænset tilbud om at skifte et flerbrugerabonnement ud med to enkeltbruger-abonnementer til den samme pris, som du betaler i dag.2

Få flere fordele med en branchespecifik kollektion

Opgrader eller skift til en branchespecifik kollektion og opnå betydelige besparelser på vores mest effektive software til din virksomhed i en enkelt pakke.

3D-bytopografi skabt med produkter i Architecture, Engineering and Construction Collection

Architecture, Engineering & Construction Collection

Effektive BIM- og CAD-værktøjer til arkitekter, ingeniører og entreprenører. Omfatter Revit, AutoCAD, Civil 3D og meget mere.


En produktrendering oprettet med Product Design and Manufacturing Collection

Product Design & Manufacturing Collection

Få værktøjer til professionelle til produktudvikling og produktionsplanlægning med Inventor, AutoCAD, Fusion 360 og mange flere.

 


Planter med regndråber, der er designet med produkter i Media and Entertainment Collection

Media & Entertainment Collection

Boost dit studies rendering- og simuleringsevner, og giv samtidig dine kunstnere effektive modellerings- og animeringsværktøjer.

 


En kvinde viser en mand noget på en tablet

Få mere fra hånden i Autodesk Account

Administrer og tilpas dine Autodesk-abonnementer med nogle få klik. Autodesk Account byder på selvbetjeningsmuligheder, så du kan tilføje licenser, tilpasse betalingsdatoer, ændre abonnementsperioden og meget mere, når det passer dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fornyer jeg mit abonnement, hvis mit abonnement allerede er udløbet?

Abonnementer, der er udløbet, kan ikke reaktiveres eller genstartes. Køb et nyt abonnement for at bruge softwaren. I mange tilfælde kan du se dine muligheder for at købe et nyt abonnement ved at starte din udløbne software. Alternativt kan du købe et nyt abonnement direkte hos Autodesk eller hos en Autodesk-partner.

 

Se kampagner, rabatter og særtilbud

Beholder jeg min særlige fornyelsespris, hvis jeg ændrer min abonnementsperiode?

Ja! Hvis du skifter fra én abonnementsperiode til en anden, vil du stadig kunne drage fordel af den særlige fornyelsespris – typisk 10% mindre end, hvad du ville betale for et nyt abonnement – hvis du fornyer, inden abonnementet udløber. Hvis du lader dit abonnement udløbe og køber et nyt, vil din pris dog være omkring 10% højere. Du sparer penge, hvis du fortsætter på et abonnement i stedet for at lade abonnementet udløbe og købe et nyt. Og du beholder besparelsen, selv hvis du vælger en ny abonnementsperiode i Autodesk Account.

 

Eksempel: Du har et AutoCAD LT-abonnement for en 1-årig periode, der fornys til 420 USD/licens, som betales årligt. Hvis du skifter til en 3-årig periode, vil du betale 1.179 USD/licens, når ændringen sker, og betale hvert 3. år. Hvis du lader dit oprindelige 1-årige abonnement udløbe og køber et nyt 3-årigt abonnement, betaler du 1.310 USD/licens, hvilket betales hvert 3. år.

Hvordan fornyer jeg mit abonnement, hvis jeg har købt online?

Dit abonnement fornyes automatisk, hvis automatisk fornyelse er slået til. Log på din Autodesk Account, og vælg det produkt, du vil forny. Kontroller, at automatisk fornyelse er slået til, og at din betalingsmetode er korrekt.

 

Log ind

 

Få mere at vide

 

Administrer indstillinger

 

Få hjælp til at logge på

Hvordan fornyer jeg mit abonnement, hvis jeg har købt det fra Autodesks salgsafdeling?

Hvis dit abonnement er aktiveret til automatisk fornyelse, skal du blot kontrollere, at automatisk fornyelse er slået til, og at din betalingsmetode er korrekt i Autodesk Account.

 

Hvis dit abonnement ikke er aktiveret til automatisk fornyelse, skal du forny det manuelt. Påmindelser om fornyelse sendes til din kontraktadministrator, før abonnementet udløber. Hvis dit abonnement kan fornyes online, kan du gå til din konto for at forny det, fra 90 dage før dit abonnement udløber.

 

Hvis du har spørgsmål, når det er tid til fornyelse, kan du tale med din salgsrepræsentant om muligheder inklusive tilføjelse af licenser, tilpasning af betalingsdatoer for abonnement, opgradering til en Premium-plan eller ændring til en branchespecifik kollektion.

 

Hvis du har brug for hjælp til fornyelse, kan du kontakte din salgsrepræsentant eller udfylde vores formular, så vi kan kontakte dig.

Hvordan fornyer jeg mit abonnement, hvis jeg har købt det fra en partner?

Påmindelser om fornyelse sendes til din kontraktadministrator, før abonnementet udløber. Hvis dit abonnement kan fornyes online, kan du også besøge Autodesk Account for at forny det, fra 90 dage før dit abonnement udløber.

 

Hvis du har spørgsmål, når det er tid til fornyelse, kan du tale med din Autodesk-partner om muligheder inklusive tilføjelse af licenser, tilpasning af betalingsdatoer for abonnement, opgradering til en Premium-plan eller ændring til en branchespecifik kollektion. 

 

Hvis du har brug for hjælp til fornyelse, kan du kontakte den partner, der er angivet i din fornyelsesmeddelelse eller i Autodesk Account, eller bruge Autodesk Partnersøgning.

Hvorfor kan jeg ikke se muligheden for at tilføje en licens i Autodesk Account?

Denne funktion er ikke tilgængelig i alle regioner3 og er kun tilgængelig for visse abonnementer, der er aktiveret med automatisk fornyelse. Hvis indstillingen Tilføj licenser ikke vises på din konto, er dit abonnement muligvis ikke berettiget til selvbetjeningsadministration af licenser. Kontakt din Autodesk-partner, eller kontakt support for at få hjælp.

Kan jeg når som helst føje en licens til mit abonnement?

Ja, du kan når som helst føje licenser til et berettiget abonnement. Licensudgiften beregnes forholdsmæssigt ud fra den tid, der er tilbage af dit eksisterende abonnement. Alle licenser fornys på næste dato for abonnementsfornyelse.

Hvorfor kan jeg ikke ændre perioden for mit abonnement?

Hvis muligheden for at ændre din abonnementsperiode ikke er synlig eller er nedtonet, er selvbetjente ændringer af perioden ikke tilgængelige for dette abonnement i Autodesk Account.

Du tilpasser dit abonnement ved at kontakte support.

Hvorfor kan jeg ikke justere mine betalingsdatoer for abonnementer, jeg har købt online?

For at kunne justere betalingsdatoer for flere abonnementer skal perioderne være ens, og det skal betalingsmetoderne også. Du kan justere længden på abonnementsperioderne og ændre dine betalingsmetoder, så de alle stemmer overens, og derefter fortsætte med at justere dine betalingsdatoer.

 

Hvis indstillingen Juster betalingsdatoer er nedtonet, er selvbetjening ikke tilgængelig for dine abonnementer.

 

Du tilpasser dit abonnement ved at kontakte support.

Hvor kan jeg få teknisk support?

Vælg den direkte eller online supportløsning, der fungerer bedst for dig: telefon, chat, e-mail eller assistance via fjernskrivebord. Kontakt vores supportspecialister, og udforsk vores selvbetjeningshjælp.

Se mere

Har du spørgsmål til fornyelse eller brug for hjælp?

Send os dine oplysninger, herunder de produkter, du er mest interesseret i, så vil en af Autodesks specialister i fornyelse kontakte dig.

Vilkår og betingelser for tilbud om flerårige besparelser

Kunder kan tegne et nyt 3-årigt abonnement eller forny et 3-årigt abonnement, der er ved at udløbe, og spare penge.

 

Besparelser gælder fra og med 1. februar 2020 i USA, Canada og Latinamerika.

 

Kun tilgængeligt hos deltagende forhandlere og i Autodesks onlinebutikker. Prisen mellem forhandlere kan variere. Kontakt din lokale Autodesk-forhandler for at få flere oplysninger.

 

AUTODESK FORBEHOLDER SIG RETTEN TIL AT ANNULLERE, SUSPENDERE ELLER REDIGERE DELE AF ELLER HELE DENNE KAMPAGNE NÅR SOM HELST OG UDEN VARSEL, UANSET ÅRSAG OG EFTER EGET SKØN. RET TIL ÆNDRING AF PRISER PÅ AUTODESKS PROGRAMMER FORBEHOLDES.

 

Alle abonnementsfordele er muligvis ikke tilgængelige for alle produkter eller tjenester på alle sprog og/eller i alle områder. Abonnementsprogrammer er underlagt de gældende vilkår og betingelser for Autodesk-abonnementer (engelsk) og/eller Autodesks servicevilkår (engelsk).

 

Autodesk, Autodesk-logoet, AutoCAD LT, 3ds Max, AutoCAD, BIM 360, Civil 3D, Fusion 360, Infraworks, Inventor, Maya, Maya LT, Moldflow, MotionBuilder, Mudbox, Navisworks, ReCap Pro, Revit, Revit LT, Robot, Showcase, Sketchbook og VRED er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Autodesk, Inc., og/eller dets datterselskaber og/eller associerede selskaber i USA og/eller andre lande. Alle andre varenavne, produktnavne eller varemærker tilhører de respektive ejere. Autodesk forbeholder sig retten til at ændre produkt- og tjenestetilbud og specifikationer og priser når som helst uden varsel og er ikke ansvarlig for typografiske eller grafiske fejl, der måtte være i dette dokument.

1 Besparelser på et 3-årigt abonnement sammenlignes med den vejledende udsalgspris for 3 fortløbende årlige abonnementer.

 

2Få mere at vide om vilkår og betingelser for indbytning af flerbugerabonnementer: https://www.autodesk.com/company/legal-notices-trademarks/access-use/subscription-offerings/multi-user-trade-in-offer-terms (engelsk).

 

3Denne funktion er kun tilgængelig for produkter, der er købt direkte via Autodesks website – eller i nogle tilfælde via Autodesks salgsteam – i USA, Canada, Europa eller Australien.