• Danmark

    Vi har omdirigeret dig til en tilsvarende side på dit lokale websted, hvor du kan se lokale priser og kampagner samt købe online.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

BIM 360 DESIGN

BIM samarbejde for AEC-teams når som helst, hvor som helst

Skab kontakt mellem designteams for at opnå forbedrede projektresultater. Med integreret adgang til Revit®, Civil 3D® og AutoCAD® Plant 3D-filer kan BIM 360 Design hjælpe teams med at booste produktivitet, forenkle designsamarbejde på én platform og accelerere levering af projekter. 

Forbind dine teams

REVIT CLOUD WORKSHARING

Revit Cloud Worksharing med BIM 360 Design bringer kraftfulde, samarbejdsvenlige Revit-arbejdsgange til skyen, så du kan bruge det bedste talent til jobbet, uanset deres placering. Giv dine teams mulighed for at være medforfattere på Revit-modeller i realtid, og hold dig opdateret på det senest godkendte arbejde.

COLLABORATION FOR CIVIL 3D

Collaboration for Civil 3D hjælper projektteams med at dele designdata på tværs af flere virksomheder. Få sikker adgang til Civil 3D-filer, datagenveje og xrefs fra flere placeringer uden for firmaets firewalls, alt sammen i et fælles datamiljø.                                 

Prøv BIM 360 Design: 30 dage
gratis

Download BIM 360 Design for at:

  • Samarbejde med alle på enhver enhed i AEC designsoftware, herunder Revit, Civil 3D, og Plant 3D
  • Administrere projektdata centralt på en cloud-baseret platform
  • Arbejde hjemmefra, fra kontoret eller hvor som helst med Revit Cloud Worksharing og Collaboration for Civil 3D
  • Tage beslutninger i realtid med alle projektdata ved hånden
  • Kontrollere tilladelser på alle niveauer: bruger, rolle og mappe

Find den bedste løsning til din virksomheds behov

Ring til os gratis på +45 78 75 60 95, eller udfyld formularen for at tale med en Autodesk-repræsentant.

 

Med BIM 360® Design kan teams designe og samarbejde på tværs under hele projektforløbet. Det giver AEC-teams adgang til nemt at administrere tilladelser og problemfrit dele data. BIM 360 Design øger effektivitet og produktivitet for brugere af Revit, Civil 3D og Plant 3D. Det er det værktøjssæt, som alle teams har brug for til at strømline beslutningstagning og godkendelser for bedre leveringer af projekter.