Autodesk Maya Indie

Få adgang til professionelle værktøjer til en overkommelig pris


Billedet er stillet til rådighed af Gal Yosef

Video stillet til rådighed af Gal Yosef

Slip din fantasi løs med Maya Indie

Nu kan nyuddannede, freelancere, hobbyudviklere og 3D-kunstnere under opstart få adgang til Maya® til en mere overkommelig pris. Hvis du netop er færdiguddannet, uafhængig kunstner eller blot elsker at lave seje ting i 3D, kan du være kvalificeret til at abonnere på Maya Indie®. Lav design som en professionel til en pris, du har råd til.

Billedet er stillet til rådighed af Volkan Kacar

Er du kvalificeret?

 • Din årlige bruttoomsætning baseret på kreativt arbejde skal være mindre end 100.000 EUR pr. År.
 • Denne licens må ikke bruges til projekter med en værdi på over USD 100.000.
 • Der kan kun bruges ét licensabonnement pr. bruger eller organisation. 
 • Tilbuddet er tilgængeligt i disse lande.

Bemærk: Dette tilbud er underlagt visse begrænsninger.

Se vores ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger.

Ved at klikke på knappen "Køb Maya Indie" nedenfor erklærer jeg mig hermed indforstået med, at jeg opfylder de nødvendige betingelser for at få adgang til Maya Indie.

Hvis du bliver fundet ukvalificeret, kan Autodesk suspendere eller opsige dit Maya Indie-abonnement. ​

Det kan du gøre med Maya Indie

Kom i gang med Maya Indie

Billedet er stillet til rådighed af Alexandre Mougenot

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvem er berettiget til at abonnere på Maya Indie?

Du er berettiget til at abonnere på Maya Indie, hvis du opfylder følgende krav. 

 • Brugers/organisations årlige bruttoomsætning ifm. kreativt arbejde skal være mindre end den maksimale grænse for dit land
 • Denne licens må ikke bruges til projekter med en værdi på over USD 100.000 
 • Kun én (1) licens kan bruges pr. bruger eller organisation 
 • Autodesk Maya Indie er kun tilgængelig i følgende lande
 • Se herunder for at få flere oplysninger om kvalificeringskrav

Hvor kan jeg få adgang til Maya Indie?

Maya Indie kan købes som abonnement online.

Har jeg som abonnent på Maya Indie adgang til abonnementsfordele?

Ja, abonnenter vil have adgang til fordelene ved et Autodesk-abonnement.

Er Maya Indie en begrænset version af softwaren?

Maya Indie har de samme funktioner som den fulde softwareversion af Maya.

Er der en gratis prøveversion til Maya Indie?

Der er ingen gratis prøveperiode for Maya Indie. Der findes dog en gratis prøveversion til Maya.

Er Maya Indie tilgængelig globalt?

Maya Indie er kun tilgængelig på alle Autodesks almindelige e-store-websteder. Find en liste her: Maya Indie.

Kan jeg abonnere på Maya Indie på månedlig basis?

Maya Indie fås kun som et årligt abonnement.

Hvordan adskiller Maya Indie sig fra studieversionen af Maya?

Kun kvalificerede uddannelsesinstitutioner og studerende er berettigede til en studielicens. Studielicensen kan kun bruges til uddannelse, træning eller forskning. Maya Indie kan bruges til kommercielle, professionelle eller andre udbyttegivende formål.

Hvad sker der, når mit årlige abonnement på Maya Indie udløber?

På samme måde som andre Autodesk-abonnementer fornyes Maya Indie automatisk ved kontraktens udløb, med undtagelse af onlinebutikkerne i Indien og Kina, hvor abonnementet skal fornyes manuelt, da automatisk fornyelse ikke er tilgængelig. Få mere at vide om administration af indstillinger til automatisk fornyelse her.

Kan jeg bruge min Maya Indie-licens til kommercielle formål?

I modsætning til en studielicens fås Maya Indie til kommercielle formål, så længe du opfylder berettigelseskravene (se spørgsmål 1).

Indeholder Maya Indie også visualiseringsværktøjet Arnold?

Ja, Maya Indie har alle de samme funktioner og muligheder som den fulde version, herunder også det integrerede Arnold-visualiseringsværktøj.

Jeg er freelancer og har indgået kontrakt med et studie, der har en bruttoomsætning på over USD 100.000. Kan jeg bruge Maya Indie?

Hvis den pågældende virksomhed har indgået kontrakt med dig om at levere et specifikt digitalt produkt (som en model eller en rendering), der har en værdi på under USD 100.000*, må du bruge Maya Indie.

 

Hvis virksomheden derimod har engageret dig på tidsbasis til at arbejde på et projekt, skal der købes en fuld kommerciel licens for den periode, hvor du arbejder på projektet.  

 

*Bemærk, at denne grænse varierer afhængigt af brugslandet. 

Jeg arbejder på et indie-spil, der ikke har skabt omsætning endnu. Jeg har imidlertid modtaget økonomisk støtte, der beløber sig til over USD 100.000. Er jeg stadig berettiget til Maya Indie?

Hvis dit spil har modtaget økonomisk støtte, der overstiger grænsen på USD 100.000*, er du ikke berettiget til at bruge Maya Indie og skal bruge den komplette kommercielle version af Maya.

 

*Bemærk, at denne grænse varierer afhængigt af brugslandet. 

Jeg er med i en lille gruppe af kunstnere, der arbejder på et sideprojekt ved siden af vores primære erhverv. Indtægterne fra vores primære erhverv overstiger USD 100.000 for hver af os. Vi har ikke oprettet en juridisk enhed i forbindelse med vores sideprojekt.  Hvis indtægterne fra vores sideprojekt er under USD 100.000, er vi så berettiget til Maya Indie?

Hvis I ikke har oprettet en juridisk enhed, og bruttoomsætningen fra sideprojektet er under USD 100.000*, er I berettigede til at bruge Maya Indie.

 

*Bemærk, at denne grænse varierer afhængigt af brugslandet. 

Jeg er freelancer og arbejder på et projekt, der med tiden vil indbringe over USD 100.000, men det har ikke nået den omsætning endnu. Kan jeg stadig bruge Maya Indie?

Ja, du kan bruge Maya Indie, indtil dine indtægter når USD 100.000*, og så kan du skifte til den fulde kommercielle version af Maya.

 

*Bemærk, at denne grænse varierer afhængigt af brugslandet. 

Se flere ofte stillede spørgsmål

Yderligere betingelser for berettigelse

Er der flere oplysninger om kravene til Maya Indie?

Det er hensigten, at Autodesk Maya Indie skal give uafhængige kunstnere en mere overkommelig måde at købe licens til Maya på i deres kommercielle projekter. Softwaren er imidlertid ikke beregnet til at blive brugt af personer eller organisationer, der har en omsætning på over USD 100.000 om året, eller til projekter med budgetter på over USD 100.000.  

 

Bemærk, at hvis du bliver engageret af en organisation, der har en omsætning på over USD 100.000 om året, kan du ikke få en licens på Maya Indie – uanset om du er freelancer, deltidsansat eller fuldtidsansat. Hvis det er tilfældet, skal du bruge en fuld licens. Virksomheden skal enten købe en licens til dig, eller også skal du selv købe den (uanset om du så opkræver pengene fra den virksomhed, du arbejder for, eller ej). Formålet med dette er at forhindre, at virksomheder undlader at betale Autodesk for den softwarelicens, de bruger til deres projekter.

 

Begrænsningen gælder, hvis du bliver engageret af en organisation, der har en omsætning på over USD 100.000 om året. Begrænsningen gælder ikke for salg af digitale varer til sådanne organisationer – så længe din samlede omsætning fra dette salg ikke overstiger grænsen på USD 100.000.

Her er nogle eksempler, der kan hjælpe dig med at forstå, hvornår og hvor du er berettiget til at bruge Maya Indie:

 • Du skaber og sælger digitale produkter og er blevet kontaktet af en spilvirksomhed med en årlig omsætning på over USD 100.000 om at levere et aktiv (uanset om det er en hyldevare eller en speciallavet vare). Du bliver betalt en fast pris for det leverede "produkt". I dette tilfælde må du, hvis din omsætning er under USD 100.000, bruge Maya Indie. Eksempler på aktiver kan være 3D-modeller, teksturer eller sågar renderinger.
 • Du bliver kontaktet af en arkitektvirksomhed med en omsætning på over USD 100.000 til at arbejde som freelancer for at skabe en visualisering for dem. Du bliver betalt en løn per time/dag/uge, indtil projektet er færdigt, og aktiverne tilhører virksomheden – i dette tilfælde må du ikke bruge Maya Indie.

Den primære forskel er, om det, du laver, med rimelighed kan siges at være dit eget arbejde, eller om du er engageret af virksomheden. Hvis du producerer og sælger din egen intellektuelle ejendom (IP) og tjener mindre end USD 100.000 om året på dette, er du berettiget til at bruge Maya Indie. Hvis du er engageret af en organisation, der tjener mere end USD 100.000 om året, er du ikke berettiget til at bruge Maya Indie, heller ikke selvom du tjener mindre. Vi forventer, at virksomheder, der tjener mere end USD 100.000 om året, betaler for de fulde kommercielle licenser på den software, de skal bruge (såvel som kunstnere). 

 

*Bemærk, at denne grænse varierer afhængigt af brugslandet.