Subscription Newsletter

Product Design Suite

Ny fleksibilitet til at designe.
Med de nye funktioner til friformsmodellering og med de traditionelle parametriske muligheder kan du med Inventor® 2015 arbejde akkurat på den måde, der passer dig. Prøv det, og se, hvordan et fleksibelt designmiljø kan gøre dig mere produktiv og innovativ.

Få adgang til fælles Inventor-opgaver på en centraliseret startside.
Et nyt personligt panel gør det nemt at finde og arbejde med designfiler og uddannelsesmateriale.

Få adgang til selvstudier og søgning med et klik.
Selvstudier og uddannelsesmateriale er nu lige ved hånden med nye, forbedrede søgefunktioner.

 Læs mere i videogalleriet i Inventor

  Tilbage til nyhedsbrev

Vault Professional

Oplev nemmere håndtering af varer og fleksibilitet med styklister.
Bedre vareoprettelse og redigeringsfunktioner giver mere intuitive og strømlinede arbejdsprocesser og muligheder for at konfigurere og tilpasse styklister.

 Læs mere

Udvid Vault-dokumentstyring til hele arbejdsgruppen.
Med Vault Thin Client's nye Project Explorer kan du få vist data på forskellige måder og samtidig få sikker adgang og bedre søgefunktioner. Nu kan du inkludere ikke-CAD-brugere i den tekniske styringsproces og udvide samarbejdet på tværs af dit team.

 Få mere at vide

Åbn Autodesk Vault for ikke-tekniske brugere.
Administrer dokumenter, billeder, e-mails, præsentationer, regneark og andre projektrelaterede filer i Vault. Brugerne kan tjekke dokumenter ind og ud, mens de arbejder med dem i et administreret miljø. Versionskontrol gemmer ændringer, mens tidligere versioner gemmes.

 Læs mere om Vault Office

 Besøg ressourcecentret for Vault

  Tilbage til nyhedsbrev

Subscription

Softwareopgraderinger – Dit abonnement giver dig ret til at modtage de seneste opdateringer og forbedringer, så snart de frigives.

Fleksibel licensering med Desktop Subscription – Giver dig mulighed for at få adgang til og bruge nuværende og tidligere versioner af din Autodesk-software fra flere lokationer.*

Fleksibel licensering med Maintenance Subscription – Giver dig mulighed for at få adgang til og bruge nuværende og tidligere versioner af din Autodesk-software hjemme og i udlandet (i op til 90 dage i en given 12 måneders periode).*

Teknisk support – Dit abonnement giver dig adgang til Autodesk-support specialister.

Cloud- og softwaretjenester – Dit abonnement kan også indeholde adgang til visse cloud-tjenester, der giver hurtigere renderings- og analysefunktioner.

 Læs mere om dine abonnementsfordele

 Du kan finde hjælp vedrørende abonnementet i Autodesk Knowledge Network

  Tilbage til nyhedsbrev

*De fleksible licenseringsrettigheder til Desktop og Maintenance Subscription er underlagt yderligere vilkår i din abonnementsaftale. Alle abonnementsfordele er muligvis ikke tilgængelige for alle produkter og tjenester på alle sprog og/eller i alle områder. Abonnementsprogrammer er underlagt de gældende vilkår og betingelser for Autodesk Subscription og/eller Autodesk-servicebetingelserne.