Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Extended Access Program til produkter med cloud-samarbejde

Ordningen med udvidet adgang er afsluttet

Tak for din interesse i Autodesks ordning med udvidet adgang, der gav mulighed for gratis kommerciel brug af adskillige af Autodesks produkter med cloud-baseret samarbejde. Programmet sluttede den 30. juni 2020.

Du kan imidlertid tilmelde dig og få en gratis, ikke-kommerciel prøveversion af adskillige af disse produkter. Du kan fortsat få gratis kommerciel adgang til AutoCAD-webappen i forbindelse med webapp-ordningen. Få mere at vide nedenfor.

I forbindelse med prøveversioner, der er i brug efter afslutning af ordningen, gælder de almindelige vilkår og betingelser for prøveversioner , herunder den normale prøveperiode for hvert produkt inkluderet i ordningen. Yderligere prøveversioner vil ikke længere være tilgængelige til kommerciel brug. For eksempel er den normale prøveperiode for de fleste produkter 30 dage, så hvis du starter med at bruge en prøveversion i henhold til ordningen den 29. juni, har du stadig adgang til prøveversionen i 29 yderligere dage.

Hvis du deltog i ordningen og har brug for hjælp til den videre fremgangsmåde, se vores Overgangsvejlednng til ordnng med udvidet adgang for flere oplysninger.

Gratis prøveversioner og gratis adgang

Du kan tilmelde dig og få adgang til en gratis prøveversion af de mest populære Autodesk-produkter med cloud-baseret samarbejde.

Få vist, opret, rediger og del DWG™-filer fra din mobilenhed, når du er på farten.

Se, rediger og opret CAD-tegninger i en forenklet brugergrænseflade, som kører i din webbrowser

Cloudbaseret arbejdsdeling og samarbejde i Revit for teams

Cloudbaseret program til håndtering af konstruktions- og designdokumenter

Cloudbaseret CAD, CAM, CAE og PCB på en enkelt integreret platform med Fusion Team til samarbejde.

Et produktionsstyrings- og samarbejdsværktøj til teams, der skaber VFX, animation og spil

Nyttige ressourcer

et kig op på et stort loft med lysarmaturer og eksponerede rør

Gør din mindre virksomhed stærkere

Find de ressourcer og den vejledning, som du skal bruge for at kunne tilpasse dig til den nye normaltilstand. Hjælp din virksomhed med at forblive konkurrencedygtig ved hjælp af nyskabelse, vækst og trivsel.

en kvindes hånd, der rører ved en pen til en tablet, der viser et billede af et produktdesign

Produkthjælp ved eksternt arbejde

Udnyt vores ekspertrådgivning, vejledning og bedste praksis til at hjælpe dig med at få adgang til og bruge din software og data, samarbejde effektivt og opretholde produktiviteten, imens der arbejdes eksternt.