• Danmark

    Vi har omdirigeret dig til en tilsvarende side på dit lokale websted, hvor du kan se lokale priser og kampagner samt købe online.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Autodesk COVID-19-ressourcecenter

Andrew Anagnost, administrerende direktør for Autodesk

Andrew Anagnost, administrerende direktør for Autodesk

En meddelelse fra vores administrerende direktør

Denne tid, hvor coronavirus (COVID-19) påvirker samfund og familier over hele verden, er vanskelig for os alle. Hos Autodesk prioriterer vi at opretholde vores medarbejderes, kunders og samfunds sundhed og velvære. Det er vigtigt for os at hjælpe dig med, hvordan du kan fortsætte med at drive forretning i disse usikre tider.

Vi er her for at hjælpe dig

Denne samling af ressourcer kan hjælpe dig med at få adgang til og bruge dine Autodesk-produkter og -data, samarbejde med dine teams og opretholde produktiviteten, imens der arbejdes eksternt.

mand, der sidder ved et bord og arbejder på en bærbar computer ved siden af kaffekop og vandflaske

Se alle vores ressourcer til eksternt arbejde

Find den afgørende rådgivning, som du har brug for til at opnå succes, herunder produktspecifikke tips, information om licenser og anvendelse, bedste praksis og teknisk support.

to hænder, der holder en tablet, der viser et Autodesk-program

Få rådgivning til Autodesk-produkter

Udnyt vores ekspertrådgivning, vejledning og bedste praksis – til de produkter, du bruger mest – for at bevare kontakten og produktiviteten, imens der arbejdes eksternt.

smilende kvinde, der står foran en stor metalskulptur af blomsterblade

Kom i kontakt med Autodesk-brugergruppe

Slut dig til andre kunde-, partner- og medarbejdereksperter i vores brugergrupper for at få svar på dine spørgsmål eller simpelthen for at dele dine idéer og tanker om at arbejde hjemmefra og at samarbejde fra forskellige lokationer.

mand, der står ved en arbejdsbænk og kigger på en computerskærm, imens han er omgivet af produktionsmaskiner

Oprethold din forretnings kontinuitet

Find ud af mere om de ændringer, Autodesk foretager for at hjælpe med at minimere forstyrrelsen af din forretning, inklusive et tilbud om en aftale om udvidede betalingsbetingelser.

smilende studerende, der sidder ved et bord foran en stor computerskærm

Fjernundervisning til uddannelse

Se, hvordan Autodesk hjælper studerende, lærere og uddannelsesinstitutioner med gratis adgang til programmer, klasselokaleprojekter og uddannelse i eget tempo.

billede af Jorden fra rummet omringet af et netværk af lyspunkter

Støtte fra Autodesk Foundation

Autodesk Foundation gik sammen med 24 virksomheder i det nordlige Californien for at finansiere globale, nationale og lokale løsninger forbundet med Covid-19. Støtten er fokuseret på at opbygge sundhedsmæssig og økonomisk modstandsdygtighed i sårbare befolkninger, nonprofitorganisationer og små virksomheder, der er påvirket af virussen. Til dato har fonden udsendt 1 million amerikanske dollars til disse samfund – og udforsker metoder til at gøre mere.

Del din feedback

Vi arbejder på at levere et kundeserviceniveau, der er på højde med vores sædvanlige drift, og vi tager gerne imod feedback, spørgsmål og idéer til, hvordan vi bedst kan hjælpe dig i et hjemmearbejdsmiljø.