Fremtidens arbejde er her allerede. Er du klar?

Fremtidssikr din karriere og din arbejdsstyrke i en tidsalder med hidtil uset omstilling.

Tre måder at komme i gang på med fremtidens arbejde

Automatisering og kunstig intelligens (AI) forandrer den måde, vi arbejder på. Med løsninger, der spænder over utallige brancher, leverer Autodesk indsigt, teknologi og undervisning, så du og din virksomhed kan forberede jer på en fremtid præget af hastig forandring.

1) Få indsigt i nye måder at arbejde på

Få mere at vide om vigtige branchetendenser og om, hvordan mennesker og virksomheder lykkes med at tilpasse sig fremtidens arbejde.

 • Opkvalificer medarbejdere i dag for at forberede arbejdsstyrken på fremtiden

  Virksomheder med fokus på efteruddannelse og opkvalificering kan forberede medarbejderne, så de trives i en tid præget af konstant teknologisk forandring.

 • Luk kompetencekløften inden for produktion ved hjælp af opkvalificering af arbejdsstyrken

  Få mere at vide om, hvordan producenter og undervisere navigerer i teknologier under hastig forandring og manglen på faglært arbejdskraft.

 • Sådan kan medarbejdere tilpasse sig en arbejdsstyrke i forandring

  I takt med at automatisering skaber forandring i næsten alle brancher, vil medarbejdere trives ved at favne livslang læring og nye fleksible læringsmodeller.

 • Nu kommer den fjerde omstilling inden for bygningsdesign

  Underdirektør i Autodesk Nicolas Mangon forklarer den digitale omstilling anført af centraliserede data, automatisering og digitale tvillinger.

2) Vær åben over for nye teknologier

Bevar konkurrencedygtigheden ved at implementere teknologier og værktøjer, som kan hjælpe dig med at holde trit med den hurtige digitale omstilling.

 • Se, hvordan arkitekter og ingeniører omdefinerer teamsamarbejde

  Få mere at vide om, hvordan virksomheder hurtigt har implementeret digitale samarbejdsværktøjer for at kunne tilpasse sig regelsæt for hjemmearbejdspladser.

 • Automatiser rutineopgaver for at spare tid og forbedre kvaliteten

  Automatiser processer, og forbind arbejdsgange gennem hele produktlivscyklussen ved hjælp af Product Design & Manufacturing Collection.

 • Få forretningsindsigt fra forbundne data og teams

  Forbind projektteams og data i realtid, så du proaktivt kan administrere kvalitet, prognosticere problemer, automatisere opgaver og reducere mængden af omarbejde.

 • Tilpas kreative teams efter produktion i skyen

  Sørg for, at globale produktionsteams, data og fysiske samt digitale aktiver er forbundet gennem alle faser af den kreative proces.

3) Invester i vedvarende læring

Uanset om du er individuel medarbejder eller en leder, der er ved at etablere en arbejdsstyrke, kan du og din virksomhed få god gavn af en mentalitet med fokus på vedvarende læring.

 • Få mere at vide om, hvordan branchecertificeringer er nøglen til at holde trit med forandring

  Fleksibel tilegnelse af kvalifikationer i eget tempo – i form af certificeringer og badges – giver gensidige fordele for både medarbejdere og arbejdsgivere.

 • Giv din karriere et boost med branchegodkendt undervisning

  Fastlæg en læringsvej for at tilegne dig mere viden, og få Autodesk-certificeringer, som afspejler din erfaring med fremtidsfokuserede kompetencer.

 • Fremtidssikr din arbejdsstyrke med undervisning fra en betroet kilde

  Udrust dine medarbejdere til at kunne tackle aktuelle udfordringer og fremtidige muligheder ved hjælp af undervisning fra en autoriseret Autodesk-undervisningspartner.