SOFTWARE, DU STOLER PÅ. VÆLG ÆGTE AUTODESK-SOFTWARE.

ÆGTE AUTODESK

Hvorfor bruge ægte Autodesk-software?

Ugyldig software kan øge risikoen for softwarefejl og eksponering for malware, hvilket resulterer i timer med tabt produktivitet.

Kun ægte Autodesk-produkter har garanti og understøttes af Autodesk. Køb direkte fra Autodesk eller gennem en autoriseret forhandler for at få den ydeevne og pålidelighed, du forventer, med adgang til de nyeste funktioner, sikkerhedsopdateringer, tidligere versioner og meget mere.

Ægte Autodesk-produkter

Ægte Autodesk-programmer

  • Ægte Autodesk-service

    Har du modtaget en meddelelse fra ægte Autodesk-service? Denne service tester for visse typer ugyldig Autodesk-software.

  • Forvaltning af softwareaktiver (SAM)

    Med bedste fremgangsmåder for SAM er du sikker på, at du har det rigtige antal licenser, så du ikke spilder penge på unødvendig software.

  • Bekræft dine licenser

    Dette program hjælper dig med at evaluere din brug af Autodesk-software og verificere overholdelse af Autodesk-licensaftaler. Hvis det vælges, vil du modtage besked og instruktioner via e-mail og/eller brev. Autodesk kan også kontakte dig for at udføre en licensgennemgang.

Hjælp med at forhindre piratkopiering og manglende overholdelse

Det er nemt ubevidst at købe eller bruge ugyldig software. Uautoriserede sælgere kan sælge ugyldig software med store rabatter, på auktionssteder eller sammen med computerhardware.

Beskyt dig selv og andre ved at lære mere om dette vigtige problem og ved at rapportere manglende overholdelse eller websteder, som du har mistænkt for at sælge eller distribuere ugyldige Autodesk-produkter.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om vores programmer, om at beskytte dig mod ugyldig software og meget mere.