ÆGTE AUTODESK

SÅDAN ADMINISTRERER DU DINE SOFTWAREAKTIVER

Hvad er SAM?

Forvaltning af softwareaktiver (Software Asset Management, SAM) er en måde at styre livscyklussen af softwareaktiver i en organisation.

SAM med intelligente fremgangsmåder kan hjælpe din virksomhed med at håndtere komplekse licenser og forhindre manglende overholdelse. Det kan også hjælpe med at spare penge ved at identificere over- eller underudnyttelse af licenser.

SAM handler ikke kun om at undgå manglende overholdelse. Det hjælper med at beskytte dit arbejde, sikre produktivitet og er smart forretning.

Sådan kan SAM hjælpe din virksomhed

KONTROLLER OMKOSTNINGER

SAM kan hjælpe med at tilpasse softwareaktiver til dine behov og eliminere eller omfordele underudnyttede licenser.

REDUCER RISIKO

SAM kan medvirke til at reducere risikoen for at inficere computere med malware ved at forhindre downloads fra uautoriserede websteder.

3 trin til SAM

  • 1) UDVIKLE POLITIKKER OG PROCEDURER

    Angiv politikker og procedurer for ansvarlig softwarehåndtering. Eksempler omfatter en proces til centraliseret softwareindkøb og en erklæring om virksomhedspolitik for softwarebrug.

  • 2) GENNEMGÅ INSTALLERET SOFTWARE

    Udarbejd en status over dine softwareaktiver, og sammenlign det med, hvad der er tilladt i henhold til dine rettigheder for at afgøre, hvad der er kompatibelt eller ikke-kompatibelt. Dette kan også hjælpe med at identificere forældet eller unødvendig software.

  • 3) OPRET EN RUTINEMÆSSIG REVISIONSPLAN

    Planlæg interne revisioner med jævne mellemrum for at sikre, at din virksomhed forbliver kompatibel i takt med, at den ændrer sig eller vokser.

Få mere at vide om administration af software

Software Alliance (BSA) udarbejdede bedste fremgangsmåder og industristandarder for SAM. Start smart softwarehåndtering i dag.