Autodesk og Spacemaker

Autodesk byder Spacemaker hjerteligt velkommen – en cloud-baseret AI-løsning, som hjælper arkitekter og udviklere på det tidlige designstadie. Spacemaker sikrer hurtig retningsanalyse, så dit team kan sammensætte det optimale byggetilbud fra starten. Med tilføjelsen af Spacemaker til Autodesk-porteføljen kan vi tilbyde vores kunder muligheden for at udforske forskellige variationer af et design og samtidig optimere løsninger, som lever op til de unikke projektkriterier.

Oversigt over Spacemaker (1:55 min.)

Lev op til kravene i byggeverdenen

Spacemaker gør det nemmere at træffe beslutninger på det tidlige stadie under konceptfasen i BIM-processen. I de kommende måneder vil Autodesk og Spacemakers produktteams arbejde tæt sammen på vores fælles køreplan for at fremme og integrere vores tilbud til arkitekter og ejere.

Autodesks CEO byder Spacemaker velkommen

"Spacemaker er en lektion i vigtigheden af indsigt og automatisering – designere får mulighed for at skabe og afprøve idéer til byarkitektur på få minutter. I kraft af forventningen om en global befolkningstilvækst på to milliarder mennesker inden 2050 er vi nødt til først og fremmest at prioritere designhastighed og bæredygtighed. Spacemaker-teknologi repræsenterer et fundamentalt skift i den måde, vi planlægger og bygger byer på med tanke på planetens og dens befolknings sundhed."

– Andrew Anagnost, Autodesks CEO

Spacemakers CEO og medstifter Håvard Haukeland taler om det at blive en del af Autodesk

Spacemaker er stolte over at blive en del af Autodesk

"For fire år siden satte vi os for at hjælpe design-, teknik- og projektteams med at nytænke udviklingen af mere bæredygtige byer og bydele over hele verden og samtidig maksimere investeringen. Autodesk deler vores mål om at skabe en sundere planet til gavn for alle og er i en unik position til hurtigere at kunne placere vores produkt i hænderne på planlægningsteams overalt. Dette er en vigtig milepæl for vores team og for dem, som har støttet os fra starten af."

– Håvard Haukeland, Spacemakers CEO og medstifter