• Danmark

  Vi har omdirigeret dig til en tilsvarende side på dit lokale websted, hvor du kan se lokale priser og kampagner samt købe online.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

SPECIALTILBUD

Spar op til 20% påon AutoCAD, AutoCAD LT og Revit LT Suite.

/* CODE TO HIDE GFP BANNER WHILE FLASH IS ACTIVE */

Vilkår og betingelser:

Autodesks onlinebutikskampagne:

Denne kampagne tilbyder 10% rabat på køb af nye kommercielle 1-års abonnementer og 20% rabat på 3-års abonnementer på AutoCAD samt 20% rabat på 1-års og 3-års abonnementer på AutoCAD LT og Revit LT Suite, for produkter, som købes fra 26-10-2020 til 29-10-2020 på Autodesk EMEA e-stores (www.autodesk.be/nl, www.autodesk.be/fr, www.autodesk.cz, www.autodesk.dk, www.autodesk.hu, www.autodesk.nl, www.autodesk.no, www.autodesk.pl, www.autodesk.fi, www.autodesk.se, www.autodesk.co.uk, www.autodesk.eu, www.autodesk.de, www.autodesk.frwww.autodesk.it, www.autodesk.es, www.autodesk.pt, www.autodesk.ch/de, www.autodesk.ch/fr, www.autodesk.ch/it, www.autodesk.com.tr).

ANDRE TILBUD:

Denne Autodesk-kampagne må ikke kombineres med andre Autodesk-kampagnetilbud, specialpriser eller andre tilbud, medmindre andet er angivet i tilbuddets vilkår og betingelser. Autodesk kan kun imødekomme én kampagne ad gangen. For at indløse din kampagne skal du tilføje produktet til din indkøbsvogn. Rabatten vises automatisk i din indkøbsvogn.

AUTODESK FORBEHOLDER SIG RET TIL EFTER EGET SKØN AT ANNULLERE, AFSLUTTE ELLER ÆNDRE DISSE KAMPAGNER I DERES HELHED ELLER DELVIST NÅR SOM HELST OG UDEN VARSEL. RET TIL ÆNDRING AF PRISER PÅ AUTODESKS PROGRAMMER FORBEHOLDES.

Autodesk, AutoCAD, AutoCAD LT og Revit LT Suite er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Autodesk, Inc. og/eller dets datterselskaber og/eller affilierede selskaber i USA og/eller andre lande. Alle andre varemærkenavne, produktnavne eller varemærker tilhører deres respektive ejere. Autodesk forbeholder sig ret til når som helst at ændre produkt- og tjenestetilbud samt specifikationer og priser uden varsel og kan ikke holdes ansvarlig for typografiske eller grafiske fejl i nærværende dokument.

© 2020 Autodesk, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Køb til 3 år, og spar 10% i forhold til et årligt abonnement

Køb et 3-års abonnement, og betal 10% mindre end prisen for et årsabonnement for både branchespecifikke kollektioner og individuelle produkter. Unset om det er et nyt abonnement eller en fornyelse, så er det en god måde til at opnå langsigtede besparelser og få adgang til abonnementsfordele. Køb online, direkte via Autodesk eller fra en deltagende og værdiskabende forhandler. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, kampagner eller andre tilbud fra Autodesk, medmindre det er angivet.

INDBYT, OG SPAR OP TIL 25%

Har du en permanent licens? Indbyt den for et nyt 3-års abonnement, og spar 25%, eller indbyt den for et nyt 1-års abonnement, og spar 20%. Du kan indbytte til det samme produkt eller til ethvert kvalificeret produkt, inklusive branchespecifikke kollektioner.

Har du en maintenance plan?

På fornyelsestidspunktet kan du skifte til et abonnement – inklusive opgradering til en kollektion – med rabat og forny dit abonnement til en reduceret fornyelsespris i 10 år.

 • Juridiske vilkår og betingelser

  Juridiske oplysninger

  Autodesk stiller software og tjenester til rådighed på licens- eller abonnementsbasis. Rettigheder til at installere, få adgang til eller på anden måde bruge Autodesk-software og -tjenester (herunder gratis software eller tjenester) er begrænset til licensrettigheder og tjenesterettigheder, der udtrykkeligt er givet af Autodesk i den gældende licens- eller serviceaftale og er underlagt accept af og overholdelse af alle vilkår og betingelser i den aftale. Når du abonnerer på en plan, kan den fornys automatisk for et fast beløb på en månedlig eller årlig basis, med forbehold for tilgængelighed. Alle fordele og købsmuligheder er muligvis ikke tilgængelige for alle programmer eller tjenester på alle sprog og/eller i alle geografiske områder. Adgang til cloud-tjenester kræver internetforbindelse og er underlagt geografiske begrænsninger angivet i tjenestevilkårene.

  Autodesks onlinebutikskampagne:

  Andre tilbud:

  Autodesk forbeholder sig ret til efter eget skøn at annullere, afslutte eller ændre disse kampagner i deres helhed eller delvist når som helst og uden varsel. Ret til ændring af priser på Autodesks software forbeholdes.

Vær blandt de første, der får besked

Tak for din interesse

Du får besked om kommende sales og tilbud.

Velkommen ${RESELLERNAME}-kunder

Tilmeld dig for at modtage forhandlersupport

Jeg accepterer, at Autodesk kan dele mit navn og min e-mailadresse med ${RESELLERNAME}, så ${RESELLERNAME} kan levere installationssupport og sende mig markedsføringsmateriale. Jeg er indforstået med, at forhandleren er den part, der er ansvarlig for, hvordan disse data vil blive brugt og administreret.

E-mailadresse er påkrævet Den angivne e-mailadresse er ugyldig.

Nej tak, jeg ønsker ikke support fra ${RESELLERNAME}
${RESELLERNAME}AUTODESK EXPERT ELITE