• Danmark

  Vi har omdirigeret dig til en tilsvarende side på dit lokale websted, hvor du kan se lokale priser og kampagner samt købe online.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Køb til 3 år, og spar 10% i forhold til et årligt abonnement

Køb et 3-års abonnement, og betal 10% mindre end prisen for et årsabonnement for både branchespecifikke kollektioner og individuelle produkter. Unset om det er et nyt abonnement eller en fornyelse, så er det en god måde til at opnå langsigtede besparelser og få adgang til abonnementsfordele. Køb online, direkte via Autodesk eller fra en deltagende og værdiskabende forhandler. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, kampagner eller andre tilbud fra Autodesk, medmindre det er angivet.

Spar 25% på abonnementer

Spar 25% på et 1-års eller 3-års abonnement, når du indbytter en ældre permanent licens. Vilkår og betingelser gælder.

Har du en maintenance plan?

På fornyelsestidspunktet kan du skifte til et abonnement – inklusive opgradering til en kollektion – med rabat og forny dit abonnement til en reduceret fornyelsespris i 10 år.

 • Juridiske vilkår og betingelser

  Juridiske oplysninger

  Autodesk stiller software og tjenester til rådighed på licens- eller abonnementsbasis. Rettigheder til at installere, få adgang til eller på anden måde bruge Autodesk-software og -tjenester (herunder gratis software eller tjenester) er begrænset til licensrettigheder og tjenesterettigheder, der udtrykkeligt er givet af Autodesk i den gældende licens- eller serviceaftale og er underlagt accept af og overholdelse af alle vilkår og betingelser i den aftale. Når du abonnerer på en plan, kan den fornys automatisk for et fast beløb på en månedlig eller årlig basis, med forbehold for tilgængelighed. Alle fordele og købsmuligheder er muligvis ikke tilgængelige for alle programmer eller tjenester på alle sprog og/eller i alle geografiske områder. Adgang til cloud-tjenester kræver internetforbindelse og er underlagt geografiske begrænsninger angivet i tjenestevilkårene.

  Autodesks onlinebutikskampagne:

  Andre tilbud:

  Autodesk forbeholder sig ret til efter eget skøn at annullere, afslutte eller ændre disse kampagner i deres helhed eller delvist når som helst og uden varsel. Ret til ændring af priser på Autodesks software forbeholdes.

Vær blandt de første, der får besked

Tak for din interesse

Du får besked om kommende sales og tilbud.

Velkommen ${RESELLERNAME}-kunder

Tilmeld dig for at modtage forhandlersupport

Jeg accepterer, at Autodesk kan dele mit navn og min e-mailadresse med ${RESELLERNAME}, så ${RESELLERNAME} kan levere installationssupport og sende mig markedsføringsmateriale. Jeg er indforstået med, at forhandleren er den part, der er ansvarlig for, hvordan disse data vil blive brugt og administreret.

E-mailadresse er påkrævet Den angivne e-mailadresse er ugyldig.

Nej tak, jeg ønsker ikke support fra ${RESELLERNAME}
${RESELLERNAME}AUTODESK EXPERT ELITE