FÅ 3-FOR-2

TILBUD PÅ Autodesk Fusion

Køb en pakke med tre Autodesk Fusion-abonnementer, og spar 33%

Køb tre Autodesk Fusion 1-års abonnementer til samme pris som 2 år, og spar 33%.

Klik herunder for at købe tilbuddet, eller anvend kampagnekode FSN3PKEM i indkøbsvognen med en pakke med tre Autodesk Fusion 1 års abonnementer.

Foren design, teknik, elektronik og produktion med Autodesk Fusion.

Autodesk Fusion: Foren design, teknik, elektronik og produktion

En 2D CAD-model af en moderne struktur i to etager, der består af tre værelser, herunder kontor, værksted og beboelsesrum.

Autodesk Fusion er en cloud-baseret 3D-modellerings-, CAD-, CAM-, CAE- og PCB-softwareplatform til professionelt produktdesign og produktion.

Giv dit team i vækst mulighed for at forbedre produktydeevnen og samarbejdet – nu med 33% rabat på tre 1 års abonnementer på Autodesk Fusion

  • Design og fremstil produkter, der sikrer æstetik, form, tilpasning og funktion
  • Konstruer, design og skab hvad som helst med omfattende værktøjer til design af elektronik og PCB
  • Spar tid og penge, og få kvalitetsdele ud af døren hurtigere

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er detaljerne i denne kampagne?

Kampagnen med en pakke med Autodesk Autodesk Fusion giver 33% rabat på den angivne vejledende udsalgspris ved køb af tre nye 1-års eller 3-års abonnementer på Autodesk Fusion som en samlet pakke, ekskl. moms. De produkter, der er tilgængelige i Autodesks onlinebutik under denne kampagne, omfatter pakker med tre 1-års abonnementer på Autodesk Fusion.

 

Hvor mange abonnementer kan jeg købe?

Abonnementer skal købes i trin på 3 (pakker).

 

Hvornår udløber dette tilbud?

Tilbuddet gælder fra den 7-2-24 til den 31-1-25 i Danmark og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner. Tilbuddet kan ikke benyttes, hvis dette er forbudt ved lov.

 

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser for Autodesk Autodesk Fusion-programpakken:

Ved køb af en pakke med Autodesk Autodesk Fusion får du 33% rabat på den vejledende udsalgspris ved køb af tre nye 1-års abonnementer på Autodesk Fusion som en samlet pakke, ekskl. moms. De produkter, der er tilgængelige på Autodesk eStore under dette program, omfatter en pakke med tre brugerlicenser til Autodesk Fusion.

Tilbuddet gælder fra den 7-2-24 til den 6-6-24 i Danmark og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner. Tilbuddet kan ikke benyttes, hvis dette er forbudt ved lov.

Tilbuddet gælder i Danmark og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner. Tilbuddet kan ikke benyttes, hvis dette er forbudt ved lov. Produkterne skal købes i Autodesks onlinebutik, og den gældende rabat vil automatisk blive fratrukket i din indkøbsvogn.

AUTODESK FORBEHOLDER SIG RETTEN TIL AT ANNULLERE, SUSPENDERE ELLER REDIGERE DELE AF ELLER HELE PROGRAMMET NÅR SOM HELST OG UDEN VARSEL, UANSET ÅRSAG OG EFTER EGET SKØN. RET TIL ÆNDRING AF PRISER PÅ AUTODESKS PROGRAMMER FORBEHOLDES.

Autodesk og Autodesk Fusion er registrerede varemærker tilhørende Autodesk, Inc.og/eller dets datterselskaber og/eller affilierede selskaber i USA og/eller andre lande. Alle andre varenavne, produktnavne eller varemærker tilhører de respektive ejere. Autodesk forbeholder sig retten til at ændre produkt- og tjenestetilbud og specifikationer og priser når som helst uden varsel og er ikke ansvarlig for typografiske eller grafiske fejl, der måtte være i dette dokument.