• Danmark

  Vi har omdirigeret dig til en tilsvarende side på dit lokale websted, hvor du kan se lokale priser og kampagner samt købe online.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

FORNYELSE AF AUTODESK-SOFTWARE

Se dine muligheder på tidspunktet for fornyelse, herunder muligheden for at skifte til en branchespecifik kollektion til en god pris eller AutoCAD 2020 med specialiserede værktøjssæt.

OK

[NYHED] Få 10% rabat på abonnementer med en 3 års kontraktperiode.

OK

Opgrader eller skift på tidspunktet for fornyelse

Opgrader til en kollektion

Køb vores mest effektive software og tjenester til din branche i én samlet pakke ved at opgradere til en kollektion.

Skift til et AutoCAD-abonnement med branchespecifikke værktøjssæt

Hvis du bruger AutoCAD eller mange af de andre AutoCAD-produkter, f.eks. AutoCAD Mechanical, AutoCAD Electrical eller AutoCAD Architecture, kan du nu få adgang til flere AutoCAD-produkter i ét abonnement. Det udvidede værktøjssæt er kun tilgængeligt for nye AutoCAD-abonnenter.

Spar 10%, når du fornyer eller får et nyt abonnement med en 3 års kontraktperiode

Med et flerårigt abonnement sker fornyelsen en gang hvert tredje år, og du får automatisk og problemfri adgang til dine programmer, større effektivitet i arbejdet, et forudsigeligt softwarebudget og yderligere omkostningsbesparelser.

Har dine softwarebehov ændret sig?

Når dit nuværende abonnement udløber, får du nye eller udvidede muligheder ved at abonnere på det Autodesk-produkt, der passer til dine behov. Hvis du har en permanent licens på en maintenance plan (tidligere Maintenance Subscription), kan du se vores specialtilbud om at skifte til abonnement.

Fornyelsesmuligheder for din maintenance plan

Fornyelse af maintenance plans tilbydes indtil den 7. maj 2021. Når din maintenance plan skal fornyes, kan du vælge at skifte til et abonnement med en betydelig rabat eller forny din maintenance plan et sidste år mere.

 • Skift til abonnement

  Udnyt et særligt tilbud om at skifte til abonnement til en reduceret pris og fortsætte med at forny til en reduceret pris – med højst 5% stigning hvert andet år indtil 2028*.

  Med dette tilbud kan du skifte til et abonnement på samme produkt, skifte til et abonnement på et berettiget alternativ, opgradere til en branchespecifik kollektion eller skifte til AutoCAD 2019 med specialiserede værktøjssæt til arkitektur, elektriske systemer og mekanisk design i ét og samme abonnement.

 • Sådan fornyer du din maintenance plan

  Hvis du har købt hos en Autodesk-forhandler:

  Kontakt din forhandler (find en forhandler)

  Hvis du har købt direkte hos en Autodesk-salgsrepræsentant:

  Kontakt din Autodesk-salgsrepræsentant direkte, eller få os til at kontakte dig.

  Hvis du har købt online hos Autodesk:

  Log på din Autodesk Account, og forny abonnementet.

  LOG PÅ

Sådan fornyer du dit abonnement

Fornyelse af softwareabonnement varierer, afhængigt af hvordan du købte dit abonnement og hvilken betalingsmetode du brugte.

 • Hvis du har købt online hos Autodesk med et kreditkort eller PayPal

  Du skal blot logge på din Autodesk Account, vælge dit produkt og administrere fornyelsen. Kontrollér, at automatisk fornyelse er slået til, og at din betalingsmetode er gældende. Hvis du vil se trinvise instruktioner, eller hvis din visning ser anderledes ud, skal du klikke her.

  LOG PÅ

  Få mere at vide

  Vidste du?

  • Du kan ændre antallet af licenser når som helst. Få mere at vide
  • Du kan forenkle din fakturering ved at tilpasse faktureringsdatoer for flere produkter med samme kontraktperiode og betalingsmetode. Få mere at vide
 • Hvis du har købt online fra Autodesk med en anden betalingsmetode end kreditkort

  Før abonnementet løber ud, sendes der påmindelser om fornyelse til din kontraktadministrator, da disse abonnementer ikke fornyes automatisk.

 • Hvis du har købt hos en Autodesk-salgsrepræsentant

  Før abonnementet løber ud, sendes der påmindelser om fornyelse til din kontraktadministrator, da disse abonnementer ikke fornyes automatisk.

  På tidspunktet for fornyelse skal du tale med din salgsrepræsentant om muligheder for at ændre antallet af licenser, tilpasse fakturering på flere abonnementer eller opgradere din software. Du kan opgradere til en branchespecifik kollektion eller til den nye version af AutoCAD med specialiserede værktøjssæt.

  For at forny kan du kontakte din salgsrepræsentant eller få os til at kontakte dig.

 • Hvis du har købt hos en Autodesk-forhandler

  Før abonnementet løber ud, sendes der påmindelser om fornyelse til din kontraktadministrator, da disse abonnementer ikke fornyes automatisk.

  På tidspunktet for fornyelse skal du tale med din salgsrepræsentant om muligheder for at ændre antallet af licenser, tilpasse fakturering på flere abonnementer eller opgradere din software. Du kan opgradere til en branchespecifik kollektion eller til den nye version af AutoCAD med specialiserede værktøjssæt

  For at forny kan du kontakte den forhandler, der er angivet i din fornyelsesmeddelelse, eller bruge Autodesks værktøj til at finde forhandlere.

 • Er dit abonnement allerede udløbet?

  Abonnementer, der er udløbet, kan ikke genaktiveres eller genstartes. For at bruge softwaren skal du købe et nyt abonnement. I mange tilfælde kan du se dine muligheder for at købe et nyt abonnement ved at starte din udløbne software. Alternativt kan du købe et nyt abonnement direkte hos Autodesk online eller hos en autoriseret Autodesk-forhandler.

 • Hvis du kunne tænke dig at få yderligere 10% rabat på dit abonnement

  Fornyelse af et abonnement med en 3 års kontraktperiode?
  Du er klar! Når du fornyer, modtager du automatisk besparelserne ved fornyelse.

  Har du ikke et 3 års abonnement?
  Når dit nuværende abonnement udløber, skal du blot købe et nyt abonnement med en 3 års kontraktperiode for at spare 10%.

Har du spørgsmål til fornyelse eller brug for hjælp?

Indsend formularen, så bliver du kontaktet af en af Autodesks specialister i fornyelse.

Tak! En af Autodesks specialister i fornyelse vil kontakte dig snarest for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge den bedste fornyelsesløsning i forhold til dit budget, din virksomhed og dine projekter.