Subheadline

FORNYELSE AF AUTODESK-SOFTWARE

Få særpris, når du fornyer, og få mere at vide om dine muligheder inklusive din mulighed for at skifte til en branchespecifik kollektion med mange fordele.

Spar 10%, når du fornyer

For at takke dig for at være vores loyale kunde får du en særlig fornyelsespris — typisk 10% mindre, end du betaler for et nyt abonnement — når du fornyer, før dit abonnement udløber.1

Sådan sparer du mere

Gå ikke glip af fornyelsesmuligheder, der hjælper dig med at spare penge.

Fastlås din pris i 3 år

Fastsæt din pris, når du fornyer eller skifter til et nyt abonnement med en 3-årig løbetid. Ved at gøre dette får du 3 års problemfri adgang til din software, forbedret driftseffektivitet og forudsigelig softwarebudgettering.2

Få flere fordele med en branchespecifik kollektion

Opgrader eller skift til en branchespecifik kollektion, og opnå betydelige besparelser på vores mest effektive software til din virksomhed i en enkelt pakke.

 • Architecture, Engineering & Construction Collection

  Effektive BIM- og CAD-værktøjer til arkitekter, ingeniører og entreprenører. Omfatter Revit, AutoCAD, Civil 3D og meget mere.

 • Product Design & Manufacturing Collection

  Få værktøjer til professionelle til produktudvikling og produktionsplanlægning med Inventor, AutoCAD, Fusion 360 og mange flere.

 • Media & Entertainment Collection

  Boost dit studies rendering- og simuleringsevner, og giv samtidig dine kunstnere effektive modellerings- og animeringsværktøjer.

Opgrader din plan, når du fornyer

Tiden er inde til at drage fordel af de tilbud, der kan give dig et konkurrencemæssigt forspring.

Har du et flerbrugerabonnement?

Abonnementer med adgang for flere brugere stopper helt den 7. august 2022. Gå ikke glip af et 2 for 1 tidsbegrænset tilbud om at skifte et flerbrugerabonnement ud med to enkeltbrugerabonnementer til den samme pris, som du betaler i dag. 3

Udforsk Premium-oplevelsen

Premium-planer hjælper virksomheder, der administrerer 50 eller flere software-abonnementer, med at fungere mere effektivt med følgende fordele:

 • Single sign-on

  Opnå større sikkerhed med et engangslogin til alle Autodesk-programmer.

 • 24/7 live support

  Live support er tilgængelig når som helst, også om natten og i weekenden.

 • Dybdegående rapporter om anvendelse og opdatering

  Se og eksporter detaljerede anvendelsesrapporter efter bruger for at få viden om trends.

Tilpas alle dine abonnementer til en fornyelsesdato

Gør livet nemmere. Spar tid, forbedr budgetforvaltning og få færre driftsomkostninger ved at tilpasse dine abonnementer til den samme fornyelsesdato. Tal med din forhandler eller sælger for at se, om du er berettiget.

Har du brug for licenser til yderligere brugere?

Tilføj softwarelicenser til dit abonnement, når det skal fornyes, så de automatisk tilpasses din nuværende fornyelsesdato.

Sådan fornyer du dit abonnement

Fornyelse af et abonnement varierer afhængigt af, hvordan du har købt dit abonnement

Dit abonnement bliver automatisk fornyet, medmindre du har slået automatisk fornyelse fra. Log på din Autodesk Account, og vælg det produkt, som du vil forny. Bekræft, at din automatiske fornyelse er slået til og at din betalingsmetode er korrekt.

Log på

Før abonnementet løber ud, sendes der påmindelser om fornyelse til din kontraktadministrator, da disse abonnementer ikke fornyes automatisk.

Når det er tid til fornyelse, skal du tale med din salgsrepræsentant om muligheder inklusive tilføjelse af licenser, tilpasning af betalingsdatoer for abonnement, opgradering til en Premium-plan eller ændring til en branchespecifik kollektion.

For at forny kan du kontakte din salgsrepræsentant eller få os til at kontakte dig.

Påmindelser om fornyelse sendes til din kontraktadministrator, før abonnementet udløber.

Når det er tid til fornyelse, skal du tale med din forhandler om muligheder inklusive tilføjelse af licenser, tilpasning af betalingsdatoer for abonnement, opgradering til en Premium-plan eller ændring til en branchespecifik kollektion.

For at fornye, skal du kontakte den forhandler, der er angivet i din fornyelsesmeddelelse, eller bruge Autodesks forhandlerlokalisator.

Abonnementer, der er udløbet, kan ikke reaktiveres eller genstartes. Køb et nyt abonnement for at bruge softwaren. I mange tilfælde kan du se dine muligheder for at købe et nyt abonnement ved at starte din udløbne software. Alternativt kan du købe et nyt abonnement direkte hos Autodesk eller hos en Autodesk-forhandler.

Se kampagner, rabatter og særtilbud

Har du spørgsmål til fornyelse eller brug for hjælp?

Indsend formularen, så bliver du kontaktet af en af Autodesks specialister i fornyelse.

wp-form-before: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Tak! En af Autodesks specialister i fornyelse vil kontakte dig snarest for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge den bedste fornyelsesløsning i forhold til dit budget, din virksomhed og dine projekter.

Velkommen ${RESELLERNAME}-kunder

Tilmeld dig for at modtage forhandlersupport

Jeg accepterer, at Autodesk kan dele mit navn og min e-mailadresse med ${RESELLERNAME}, så ${RESELLERNAME} kan levere installationssupport og sende mig markedsføringsmateriale. Jeg er indforstået med, at forhandleren er den part, der er ansvarlig for, hvordan disse data vil blive brugt og administreret.

E-mailadresse er påkrævet Den angivne e-mailadresse er ugyldig.

${RESELLERNAME}