• Danmark

  Vi har omdirigeret dig til en tilsvarende side på dit lokale websted, hvor du kan se lokale priser og kampagner samt købe online.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

NU MED DATACENTER I EUROPA

Arbejd hjemmefra i Revit med BIM 360 Design

Med BIM 360 Design kan teams samarbejde når som helst og hvor som helst på deres Revit-projekter i cloud-løsningen.
 
Nu, hvor der er mulighed for at gemme og administrere dine data i Europa, kan du opfylde jeres krav til placering af datacenter og samtidig samarbejde i realtid i Revit for at reducere arbejdsmængden, forbedre produktiviteten og opnå hurtigere projektlevering.

 

ok

3 måder, hvorpå BIM 360 Design forbedrer dine Revit-arbejdsgange

CENTRALISERING AF DATA

Få adgang til AEC-data hvor som helst, skab forbindelse mellem teams og indsamlet data og opnå nem administrering af projekter. Med BIM 360 Design kan du fortsætte med at arbejde med de værktøjer, som du elsker, og samtidig opnå bedre administrering og koordinering af projektdokumenter.

FORBEDRING AF REVIT-SAMARBEJDE

Samarbejd om Revit-modeller når som helst og hvor som helst. Oplev avanceret visualisering af akkumuleret BIM-data direkte i din browser. Vælg den bedste person til arbejdet og organisér stærkere teams. 

SE HELE BILLEDET

Sørg for, at teammedlemmer arbejder frem mod de samme mål, hold øje med projektfremgang og løs problemer tidligt. Boost dit teams produktivitet ved at begrænse forstyrrelser og samtidig demokratisere adgangen til BIM- og CAD-data i cloud-løsningen.

Samarbejd problemfrit med andre teams på Revit-modeller

Centralisér projektdata i skyen for at reducere it-udgifterne, administrere brugertilladelser, visualisere modelstatus, udvide adgangen til samarbejdspartnere, der ikke bruger Revit og meget mere. Opret forbindelse mellem teams for at levere bygningsprojekter til tiden og inden for budgettet.

Læs vores eBøger - Hvorfor designsamarbejde er vigtigt

 • Fire tendenser der driver AEC-samarbejde


  Ønsker du at få mest muligt ud af din investering i BIM? Forstå disse fire tendenser, der påvirker AEC-industrien, og hvordan de kan påvirke dig.

 • Hvordan problemfrit designsamarbejde øger fortjenesten

  Her er ni grunde til, at forbindelse mellem dine designteams kan hjælpe dig til at opnå mere med dine ressourcer, dit talent og din tid og øge din fortjeneste.

 • En samarbejdsbaseret tilgang gavner enhver projekttype

  Se, hvordan BIM 360 Design kan forbinde teams og hjælpe dem til at få indsigter, der lader dem levere projekter hurtigere, uanset projektmodellen.

Se, hvad vores kunder siger om BIM 360 Design

Du behøver ikke tage os på ordet. Læs, hvad nogle af vores kunder har sagt om den indvirkning, BIM 360 Design har haft på deres projektproduktivitet. Som denne: "Samarbejde i BIM 360 Design gav os en tidsbesparelse på 20% og en omkostningsreduktion på 90%."

Sammenlign, hvordan du samarbejder i Revit med BIM 360 Design

Hvordan samarbejder du i Revit i dag? Hvis du betaler for lokale servere, sender store PDF-filer via e-mail eller febrilsk søger efter revisionsskyer, er der en bedre måde! BIM 360 Design er den eneste løsning, der tilbyder tværfaglige funktioner til arbejdsdeling og koordinering på Revit-modeller på tværs af en virksomhed og mellem flere virksomheder. Se selv ved at sammenligne flere løsninger.

ok

Kontakt os

Tal med en Autodesk-salgsrepræsentant for at finde den rigtige løsning til dig.

Ring til os i dag på +4578756095, eller klik nedenfor, og så ringer vi til dig!

Udfyld følgende felter for at få adgang til denne e-bog.

Tak 

Udfyld følgende felter for at få adgang til denne e-bog.

Tak 

Udfyld følgende felter for at få adgang til denne e-bog.

Tak