• Danmark

  Vi har omdirigeret dig til en tilsvarende side på dit lokale websted, hvor du kan se lokale priser og kampagner samt købe online.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

BIM 360 Design

Software til BIM-designsamarbejde for AEC-teams

BIM 360 Design gør det muligt for AEC-teams at samarbejde sikkert på Revit-modeller i realtid. Med forenklede arbejdsgange og data centraliseret på BIM 360-platformen kan teams levere projekter hurtigere, øge effektiviteten, reducere fejl og spare penge. Prøv det med dine teams i dag, gratis.

Samarbejd problemfrit med andre teams på Revit-modeller

Centralisér projektdata i skyen for at reducere it-udgifterne, administrere brugertilladelser, visualisere modelstatus, udvide adgangen til samarbejdspartnere, der ikke bruger Revit og meget mere. Opret forbindelse mellem teams for at levere bygningsprojekter til tiden og inden for budgettet.

Læs vores eBøger - Hvorfor designsamarbejde er vigtigt

 • Fire tendenser der driver AEC-samarbejde


  Ønsker du at få mest muligt ud af din investering i BIM? Forstå disse fire tendenser, der påvirker AEC-industrien, og hvordan de kan påvirke dig.

 • Hvordan problemfrit designsamarbejde øger fortjenesten

  Her er ni grunde til, at forbindelse mellem dine designteams kan hjælpe dig til at opnå mere med dine ressourcer, dit talent og din tid og øge din fortjeneste.

 • En samarbejdsbaseret tilgang gavner enhver projekttype

  Se, hvordan BIM 360 Design kan forbinde teams og hjælpe dem til at få indsigter, der lader dem levere projekter hurtigere, uanset projektmodellen.

Se, hvad vores kunder siger om BIM 360 Design

Du behøver ikke tage os på ordet. Læs, hvad nogle af vores kunder har sagt om den indvirkning, BIM 360 Design har haft på deres projektproduktivitet. Som denne: "Samarbejde i BIM 360 Design gav os en tidsbesparelse på 20% og en omkostningsreduktion på 90%."

Sammenlign, hvordan du samarbejder i Revit med BIM 360 Design

Hvordan samarbejder du i Revit i dag? Hvis du betaler for lokale servere, sender store PDF-filer via e-mail eller febrilsk søger efter revisionsskyer, er der en bedre måde! BIM 360 Design er den eneste løsning, der tilbyder tværfaglige funktioner til arbejdsdeling og koordinering på Revit-modeller på tværs af en virksomhed og mellem flere virksomheder. Se selv ved at sammenligne flere løsninger.

ok

Kontakt os

Tal med en Autodesk-salgsrepræsentant for at finde den rigtige løsning til dig.

Ring til os i dag på +4578756095, eller klik nedenfor, og så ringer vi til dig!

Udfyld følgende felter for at få adgang til denne e-bog.

Tak 

Udfyld følgende felter for at få adgang til denne e-bog.

Tak 

Udfyld følgende felter for at få adgang til denne e-bog.

Tak