Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

TEKNISKE DATA – STYRING OG SAMARBEJDE

Brug mindre tid på at håndtere tekniske data og mere tid på at skabe gode produkter. Frigør kapacitet til produktdesign og innovation med softwareløsninger til tekniske data og processer.

Billedet er stillet til rådighed af Balzer Pacific Equipment Co.

Model af styring af tekniske data

Datastyring for ingeniører

Designdata er kildekoden til dine produkter. Få kontrol med den værdifulde immaterielle ejendom med en strategi for styring af tekniske data, teams og processer. Gør det nemmere at finde filer, at vedligeholde links, at undgå overskrivning af arbejde og at arbejde sammen, så du kan fokusere på produktdesign og ikke papirnusseri.

Få den ultimative guide til produktdatastyring

Få den ultimative guide til PDM

Læs om, hvordan en filhåndteringsenhed, der er udviklet til ingeniører, kan hjælpe dig med at klare bøvlet med dine data og dokumentationen. Hvad enten produktdatastyring (PDM) er et nyt område for dig, eller du vil udvikle dit system yderligere, kan du prøve vores interaktive guide, der er tilpasset dine specifikke behov for datastyring.

Se værktøjer, der frigør tid til produktdesign

  • Video: Se, hvordan man bruger PDM-systemer til at dele design og arbejde sammen med ingeniørteams

    Arbejd sammen med delte visninger

    Del design med interne og eksterne interessenter uden at afgive data. Zoom ind og ud, panorer, roter, eksploder, foretag opmålinger og indsæt noter i den delte visning.

  • Video: Se, hvordan Autodesk PDM-software er integreret med Inventor, så håndteringen af de tekniske data bliver mere effektiv

    Håndter data i Inventor

    Tjek filer ind og ud, så du kan arbejde sikkert sammen med andre i Inventor-arbejdsgangen. Opdater automatisk tilknyttede data, også filer i AnyCAD.

Se, hvordan ingeniørteams anvender PDM-løsninger

Video: Giffin brugte Autodesk PDM-software til at producere og installere kvalitetssystemer til tiden og inden for budgettet

Giffin

Automatisk sporing af revisionshistorik

Produktdatastyringssystemer såsom filsøgbarhed og versionskontrol har gjort det muligt for dette firma med speciale i integrerede efterbehandlingsprocesser at ensarte konstruktionsprocesserne og yde bilindustrien en bedre service.

Video: Osgood Industries forbedrer effektiviteten inden for teknisk design og samarbejde

Osgood Industries

Bedre kvalitet og øget produktivitet

Se, hvordan denne producent af procesudstyr har øget effektiviteten inden for design og samarbejde og derigennem har forenklet arbejdsgangene med filstyring og udvidet mulighederne for leverandører og udvidede teams.

Video: Se, hvordan Dis-Tran strømliner processerne til at levere produkter og tjenester til forsyningsinfrastrukturen

Dis-Tran

Effektiviseringsgevinster fra koncept til design

Denne leverandør til forsyningsindustrien arbejder med strømforsyningsstationer fra koncept til design og videre til fremstilling med PDM-løsninger, der bidrager til at give få eller slet ingen fejl i processen.

Software til håndtering af tekniske data

Opnå enighed hos alle involverede fra første udkast til det endelige produkt med software til integreret design og datastyring fra Autodesk.

Klar til at komme i gang?

Lad os chatte. Indsend formularen, så bliver du kontaktet af en Autodesk-ekspert.

Næste skridt

Vi vil gerne hjælpe dig med at få frigjort tid, så du kan fokusere på at designe og være kreativ. Få et indblik i datahåndtering og samarbejdsløsninger, og læs om, hvordan du selv kan prøve vores software.

Tak for din interesse

En salgseksperet kontakter dig snarest.

Se guiden

Tak for din interesse i guiden.

Brug mere tid på teknikken og mindre tid på at håndtere bøvl og forhindringer omkring designdata og samarbejde. Tag det næste skridt hen mod et mere effektivt arbejde.

Øg effektiviteten med Vault

ØG EFFEKTIVITETEN MED VAULT

Læs om tip og trick til at spare tid med produktdatastyringssoftware, som er fuldt integreret med Inventor-software. Tilmeld dig webinaret i dag.