Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Løsninger til administration af produkters projektforløb

Styklister (BOM)

Bedre produkter starter med bedre styklistestyring.

Billedet er stillet til rådighed af ASKA Corporation, Japan

Hvad er en stykliste?

En stykliste er en liste over elementer, der udgør et produkt. En stykliste indeholder detaljer som varenumre, mængder, beskrivelser af dele, projektforløbstatus og andre egenskaber. Styklistestyring giver dig mulighed for at dokumentere, spore og gennemgå hver komponent i dit produkt, klargøre et produkt til fremstilling og meget andet.

Styklister er alt for vigtige til at bliver overladt til tilfældigheder

Opnå administration, visualisering og deling af opdaterede styklister på tværs af din organisation.

Omfattende og strukturerede styklister

Konfigurer og administrer strukturerede styklister og elementer i et centraliseret system, hvor autoriserede brugere kan få adgang til de oplysninger, de har brug for, når de har brug for dem. Du kan sikre, at oplysninger om komponenter og montager er lette at finde rundt i og forstå. Brug revisionskontrol til at sikre, at alle henviser til den korrekte version, hvorved du reducerer risikoen for fejl i lavere trin i produktionskæden og efterbearbejdning.

Konfigurerbare kontekstspecifikke styklistevisninger

Det er nemt at definere adskillige, konfigurerbare styklistevisninger, så medarbejdere kan se de kontekstafhængige produktoplysninger, der er mest relevante for deres rolle. Giv samarbejdspartnere på tværs af din organisation produktoplysninger i realtid for at opnå bedre beslutningstagning og hurtigere arbejdsgange. Styr leverandørers og kunders adgang til specifikke arbejdsgange ved hjælp af adgangskontrol.

Du kan oprette og dele din konstruktionsstykliste

I stedet for manuelt at administrere regneark kan du oprette din konstruktionsstykliste i det samme PDM-program, som du bruger til at administrere dine designdata. Dermed kan du sikre, at styklisten altid er opdateret med det nyeste produktdesign og de nyeste udviklingsdata. Derefter kan du dele din stykliste med funktioner i lavere trin af produktionskæden, som indkøb, fremstilling, kvalitet og service, så de arbejder med en komplet definition af produktet, hvilket resulterer i bedre produktydelse og bedre resultater for virksomheden.

Styklistestyring med PLM

Filhåndtering

Produktrelaterede filer og dokumenter uploades og tilføjes til enheder og styklister, hvorved du kan sikre, at der anvendes de korrekte specifikationer, procedurer og tegninger.

Søgning og navigation

Du kan hurtigt finde relevante produktoplysninger med hurtig, intuitiv søgning og funktioner baseret på anvendelsesområde. Se præcis, hvad der blev fremstillet eller leveret på en bestemt dato.

Styklistesammenligninger

Du opnår simple styklistesammenligninger mellem forskellige revisioner og konfigurationer. Dermed kan du hurtigt identificere, hvad der er blevet ændret ved frigivelsen af en ny produktversion. Analyser tidligere produktgentagelser i forbindelse med overholdelsesforanstaltninger.

Webinar: Opnå bedre styklistestyring med PLM

I dette webinar lærer du, hvordan du kan bruge PLM til at konfigurere, administrere og dele opdaterede styklister på tværs af din organisation; sammenlign forskellige styklister interaktivt med visuelle røde streger, så du kan se ændringer; inkluder leverandører og kunder i specifikke arbejdsgange til samarbejde; administrer kvalificeringen af leverandører og godkendte leverandørkomponenter (AML/AVL); frigiv dine tegninger til fremstilling med metadata; og meget mere.

Udforsk PLM

Opdag de mange fordele ved administration af produkters projektforløb ved at få en vurdering af virksomhedens administration af produkters projektforløb.

Kom godt i gang med administration af produkters projektforløb

Tak for din interesse. 

Udfyld formularen for at tale med en produktekspert om, hvordan du kommer i gang med administration af produkters projektforløb.