Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Løsninger til administration af produkters projektforløb

Kvalitetsstyring

Opnå forbedret produktsikkerhed, driftssikkerhed og overholdelse af regler.

Hvad er kvalitetsstyring?

Kvalitetsstyring består af en række processer, der hjælper dig med at forudse, kontrollere og reagere på potentielle produktkvalitetsproblemer. Processer som fejlrapporter efter ibrugtagning, afvigelser og korrigerende/forebyggende handlinger resulterer i større effektivitet og sporbarhed. Kvalitetsafdelingen og den tekniske afdeling får en ændringsproces i en lukket sløjfe, der forbedrer produktdesign.

Kvalitetsstyring i lukket sløjfe

Opnå bedre kvalitetsprocesser i din produktudviklingscyklus og forsyningskæde.

Forbundne kvalitetsprocesser i en lukket sløjfe fra returvare til ændringsordre

Forebyg og reager hurtigt på produktdesignproblemer og leverandørproblemer. Få et komplet overblik over dine kvalitetsdata og vigtige processer fra afvigelser til godkendelse af returvarer (RMA), korrigerende og forebyggende handlinger (CAPA), analyse af fejltilstand og effekt (FMEA), leverandørplan for udbedrende handlinger (SCAR) og konstruktionsændringer.

Konfigurerbare arbejdsgange forbundet med processtyring

Arbejdsgangene forbundet med kvalitetsstyring er indeholdt i PLM og er lette at konfigurere, så de passer til din organisations behov, herunder:

  • Rapportering, analyse og disponering i forbindelse med afvigelsestilfælde
  • Anmodninger, godkendelse og reparation i forbindelse med RMA
  • CAPA-overholdelseskrav
  • Ændringsanmodninger og ændringsordrer

Hjælp med overholdelse af regler og sporbarhed

Fuld sporbarhed af igangværende og fuldførte processer forbundet med ændringer, kvalitet eller andre områder. Overholdelseskontroller kan være forbundet med ISO-dokumenter vedrørende sporbarhed, hvis du er i en branche, der kræver omfattende kontrol. Under kvalitetsarbejdsgange henvises til det berørte element for at opretholde forbindelsen.

  • Ændringer dokumenteres med angivelse af den person, der har oprettet dem, tidspunkt og eventuelle modifikationer
  • Oplysningerne inkluderer, hvem der har underskrevet for hver fase, og tidspunkt
  • Der kræves en enkelt datakilde til at opfylde kontrol- og overholdelseskrav

Opnå forbedret produktkvalitet med PLM

Indsaml og analyser kvalitetsdata

Kvalitetsstyrings-arbejdsområder giver dig en central placering til kvalitetsdata og indbyggede rapporteringsdiagrammer og -grafer, der kan hjælpe dig med at vurdere kvalitetstendenser og forhindre fejl, før de forekommer.

Automatiserede kvalitetsrelaterede opgaver

Automatiserede kvalitetsarbejdsgange sender opgaver, påmindelser og eskaleringer til tildelte teammedlemmer i forbindelse med forfaldent arbejde, der skal fuldføres.

Udbedr kvalitetsproblemer

Del produktets ydelse efter ibrugtagning og kvalitetsoplysninger med ingeniører i et centraliseret system for at forbedre design, identificere leverandørproblemer og foretage korrektioner.

Webinar: Opnå bedre ændringsstyring med PLM

I dette webinar lærer du, hvordan administration af produkters projektforløb (PLM) kan hjælpe dig med at få kontrol over ændringer og forbedre kvaliteten af dine produkter med funktioner som kvalitetsprocesser forbundet i en lukket sløjfe fra afvigelse til returvarer til konstruktionsændringsanmodninger og konstruktionsændringsordrer; konfigurerbare arbejdsgange til at spore og registrere ændringer i produktdesign, når de sker; indbygget rapportering for at analysere tendenser i kvalitetsmålinger, så du kan forhindre fejl, før de forekommer; og meget mere.

Udforsk PLM

Opdag de mange fordele ved administration af produkters projektforløb ved at få en vurdering af virksomhedens administration af produkters projektforløb.

Kom godt i gang med administration af produkters projektforløb

Tak for din interesse. 

Udfyld formularen for at tale med en produktekspert om, hvordan du kommer i gang med administration af produkters projektforløb.