Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Løsninger til administration af produkters projektforløb

Leverandørsamarbejde

Forebyg leverandørproblemer og forsinkelser, før de forekommer.

Hvad er leverandørsamarbejde?

Leverandørsamarbejde med PLM sikrer, at din organisation bruger korrekte leverandøroplysninger ved specificering og indkøb af komponenter og tjenester. Indbyggede arbejdsgange til leverandørstyring hjælper dig med at spore og kontrollere deres arbejde. Værktøjer til leverandørsamarbejde hjælper dig med at gøre udviklingscyklusser kortere ved at dele design, styklisteoplysninger med mere.

Oprethold forbindelsen med din forsyningskæde døgnet rundt

Automatiserede processer til effektivisering af tilbudsgivning, indkøb og leverandørsamarbejde.

En central kilde til leverandøroplysninger

Administrer omfattende oplysninger om dine leverandører i et enkelt system, herunder lister over godkendte producenter (AML) og lister og godkendte forhandlere (AVL), såvel som de komponenter, hver leverandør leverer, og deres strategiske vigtighed for din organisation.

Automatiserede leverandørvurderinger

En automatiseret arbejdsgang til leverandørkontrol giver dig besked, når en leverandør skal vurderes, hvorved du sikrer, at hver leverandørs journal holdes opdateret med de seneste oplysninger. Samarbejdspartnere inden for indkøb, kvalitet og andre ansvarsområder kan se en status i realtid for en leverandør, der gennemgår en godkendelsesproces, for at blive informeret om leverandørens tilgængelighed.

Samarbejdende indkøbsproces

Giv leverandørerne kontrolleret adgang til udelukkende de data, de skal bruge for at kunne deltage aktivt i indkøbsprocessen:

  • Inviter leverandører til at samarbejde med dig under processen forbundet med anmodning om tilbud, og reducer antallet af fejl på lavere niveauer, der kan opstå på grund af misforståelser
  • Del produkttegninger og 3D-visualiseringsmodeller med leverandører for at give dem de nødvendige designdetaljer til at opnå præcis tilbudsgivning
  • Skab overensstemmelse mellem interne og eksterne samarbejdspartnere vedrørende forventede leverancer, hvilket vil forbedre projektets resultater

Andre ting, du kan opnå med leverandørsamarbejde i PLM

Hold styr på, hvilke leverandører, du skal bruge

I stedet for at satse på mund til mund-metoden eller rode igennem e-mails og regneark for at finde frem til de foretrukne leverandører, kan du finde opdaterede oplysninger i et centraliseret system, når du har brug for det.

Opnå bedre overholdelse af regler hos leverandører

Med et centralt system til dine styklistedata og strukturerede PLM-arbejdsgange kan du dele produktspecifikke detaljer og industrielle overholdelseskrav og -dokumentation med dine leverandører.

Integrer PLM med CRM og ERP

Sørg for, at leverandøroplysningerne stemmer overens i alle dine forretningssystemer uden manuelle indtastninger ved at integrere PLM, CRM og ERP, så der kan udveksles oplysninger om leverandører, lagerbeholdninger og produktdesign.

Webinar: Brug PLM for nem adgang til opdaterede leverandøroplysninger

Lad os vise dig, hvordan du kan bruge et system til administration af produkters projektforløb (PLM) til at organisere opdaterede leverandøroplysninger centralt, så du altid har adgang til det, med funktioner som integration med dine CRM- og ERP-systemer for at kunne dele oplysninger; kontrol af leverandører og adgang til en liste over leverandører, der ikke bør bruges, for at undgå fremtidige problemer; giv leverandører adgang til dine styklister for at sikre overholdelse af standarder; spor overholdelse af forskrifter som RoHS, REACH, konfliktmineraler og ISO 9000; opnå også sikker leverandørdeltagelse i indkøbsprocessen.

Udforsk PLM

Opdag de mange fordele ved administration af produkters projektforløb ved at få en vurdering af virksomhedens administration af produkters projektforløb.

Kom godt i gang med administration af produkters projektforløb

Tak for din interesse. 

Udfyld formularen for at tale med en produktekspert om, hvordan du kommer i gang med administration af produkters projektforløb.