• Danmark

    Vi har omdirigeret dig til en tilsvarende side på dit lokale websted, hvor du kan se lokale priser og kampagner samt købe online.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Er mit AutoCAD ægte?

Skjulte udgifter forbundet med at bruge software uden licens

Selv utilsigtet brug af software uden licens kan medføre systemsvigt, bringe dine personlige data i fare og have en negativ indvirkning på din virksomheds produktivitet. CAD-software (engelsk) er den fjerde mest ulovligt kopierede software i verden, ifølge en undersøgelse foretaget af Software & Information Industry Association. AutoCAD® er den software fra Autodesk, der oftest kopieres ulovligt vha. torrents eller cracks.

Piratkopiering af software omfatter ulovlig download, kopiering eller distribuering af software. Brug af tidligere registreret software, download af software eller AutoCAD-torrents fra uofficielle platforme og brug af uautoriserede keygens til at generere ugyldige serienumre eller licensnøgler er de mest udbredte metoder til piratkopiering af software. Ofre for piratkopiering tror ofte, at de køber den ægte software.

Bliv ikke offer for piratkopiering. Find ud af mere om risici forbundet med brug af cracked eller uægte AutoCAD-software og om, hvordan du kan beskytte dig selv mod malware og datatab. Læs mere om ægte AutoCAD-software til overkommelige priser (engelsk).

Risici forbundet med ulovligt kopieret software

Malware-infektion
1 ud af 3 ulovligt kopierede software udsætter computere for malware, der medfører sikkerhedsbrister, datatab og beskadigelse af computere.

Skjulte omkostninger
Softwarenedbrud, computerreparation og identitetstyveri, som følge af piratkopieret software, kostede private forbrugere i USA $25 mia. i 2014.

Nedsat produktivitet
Forbrugere i USA spildte 1,1 mia. timer på at tage sig af problemer forbundet med brug af ulovlig software i 2014.

Køb ægte AutoCAD LT-software

Få fred i sindet, velvidende at du får beskyttelse med en garanti, og at kundeservice og teknisk support står til rådighed, hvis du får brug for hjælp.

  • Pålidelig. Undgå at udsætte din computer for virus, fejl og lav effektivitet.
  • Fleksibelt. Køb på måneds- eller årsbasis. Skalér op eller ned efter virksomhedens behov.
  • Alt, du har brug for. AutoCAD LT 2D-kommandoer er de samme som AutoCAD-kommandoer – ikke en nedkogt, billg erstatning.

Leder du efter AutoCAD-software til en overkommelig pris? Køb AutoCAD LT