Asset 12 Asset 10 Asset 15 Asset 15 - - - - autodesk_icon_font_04_06_16_kl Asset 11 autodesk_icon_font_04_06_16_kl autodesk_icon_font_1_18_17_start_over-01
 • Danmark

  Vi har omdirigeret dig til en tilsvarende side på dit lokale websted, hvor du kan se lokale priser og kampagner samt købe online.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

ABONNEMENTSFORDELE

Et abonnement på Autodesk-produkter er den mest fleksible og omkostningseffektive måde at få adgang til og administrere 3D-design-, konstruktions- og underholdningsprogrammer.

Vigtige abonnementsfordele

Fordele ved et Autodesk-abonnement: Adgang

Bedre adgang

Få bred adgang til de seneste innovationer inden for værktøjer, teknologier og tjenester, der passer til dine behov - nu og i fremtiden.

Fordele ved et Autodesk-abonnement: Kontrol

Fleksibel kontrol

Få bedre styr på brugere og omkostninger ved at give adgang til de rette produkter og opdateringer, når dit team har brug for det.

Fordele ved et Autodesk-abonnement: Indsigt

Værdifuld indsigt

Evaluer og analyser produktanvendelse, udgifter, produktivitet og fremtidige behov med brugervenlige rapporteringsværktøjer og advarsler.

Bedre adgang

Med et abonnement får du adgang til de nyeste opdateringer og tidligere versioner. Derudover kan du bruge din software når som helst og hvor som helst.

 • Løbende softwareopdateringer

  Brug Autodesk-skrivebordsprogrammet til at få opdateringer til produkter, få adgang til cloud-tjenester og modtage ekstra funktioner, så snart de er tilgængelige - eller når du er klar.

  Få mere at vide

 • Hurtig opsætning

  Med Autodesk Account kan du omgående give brugerne adgang til produkter, du har købt, ved at installere dem direkte på enheder eller lade brugerne installere dem på deres egne via Autodesk-skrivebordsprogrammet.

  Tilmelding

 • Ny og forbedret support

  Du kan vælge telefon, onlinechat, e-mail eller assistance via fjernskrivebord til at løse dine tekniske problemer hurtigere. 

  Få mere at vide

Fleksibel kontrol

Nem administration af programmer og forbedret sikkerhed giver dig styringen.

 • Konsolideret software- og downloadadministration

  Sorter, søg efter og filtrer alle dine produkter og tjenester i en enkelt visning i Autodesk Account, og vælg den downloadmetode, der passer dig bedst.

  Få mere at vide

 • Nem brugeradministration

  Brug Autodesk Account til at styre, hvem der får adgang til produkter og tjenester. Tildel efter produkt eller bruger - alt efter, hvad der giver mening for din virksomhed.

  Få mere at vide

 • Forenklet levering af opdateringer

  Fjern administrative omkostninger ved at angive produktopdateringsrettigheder og automatisere levering af disse opdateringer til dine brugere via Autodesk-skrivebordsprogrammet.

  Få mere at vide

 • Forbedret sikkerhed

  Du kan have tillid til, at Autodesks sikkerhedseksperter vil hjælpe med at holde dine aktiver sikre og beskytte dit privatliv, mens de stiller de nyeste sikkerhedsopdateringer og patches til rådighed.

  Få mere at vide (engelsk)

 • Fleksible kontraktperioder

  Prøv nye værktøjer uden at foretage store startinvesteringer. Betal for den kontraktperiode, du vælger, så du bedre kan håndtere dine skiftende software- og budgetbehov.

  Få mere at vide

Værdifuld indsigt

Rapporteringsværktøjer og meddelelser gør det nemmere at analysere og evaluere softwarebrug, udgifter, produktivitet og fremtidige behov.

 • Beskeder og advarsler

  Få information om din kontraktstatus i Autodesk Account, så du kan forny eller skifte produkter, før dit abonnement udløber, og undgå nedetid. 

  Få mere at vide

 • RAPPORTERING OM BRUG AF CLOUD CREDIT

  Spor og optimer, hvordan du og din organisation bruger cloud credits til tjenester med løbende betaling.

  Få mere at vide

 • Budgetplanlægning

  Abonnementsomkostningerne er transparente og forudsigelige, hvilket gør det nemmere at opkræve softwareomkostninger direkte for kundeprojekter og foretage prognoser for fremtiden.

Forbedret support

Ny og forbedret support for abonnenter giver hurtigere og nemmere måder at få hjælp på, når du har mest brug for det. Ud over onlinehjælpressourcerne har du nu også mulighed for at planlægge et opkald fra en af Autodesks tekniske supportspecialister uden ekstra gebyr.

Skift fra maintenance til abonnement - og spar penge

Du har nu mulighed for på fornyelsestidspunktet at skifte til abonnement til samme pris, som det koster at forny din maintenance plan - eller du kan skifte til en branchespecifik kollektion til en nedsat pris.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have forbindelse til internettet for at kunne bruge min software?

Nej. Efter den indledende aktivering fungerer din software offline i 30 dage. Derefter er du nødt til at have forbindelse til internettet. Vi skal nok sende dig en påmindelse syv dage forinden.

Overføres alt mit arbejde automatisk til skyen?

Skrivebordsprogrammer og alle tilknyttede brugerdata vil blive gemt på din lokale computer. Når du bruger cloud-tjenesteprogrammer, kan du vælge enten at gemme data i skyen eller på din lokale computer.

Bliver jeg nødt til at opgradere, hvad enten jeg vil eller ej?

Som abonnent kan du når som helst få adgang til de seneste opdateringer, men du bestemmer, om og hvornår du vil opgradere.

Alle abonnementsfordele er muligvis ikke tilgængelige for alle produkter eller tjenester på alle sprog og/eller i alle områder. Abonnementsprogrammer er omfattet af gældende vilkår og betingelser for Autodesk Subscription (engelsk) og/eller Autodesk-servicevilkår (engelsk).