Yderligere cloud- og softwaretjenester

Opret, gem, og del i skyen

Udnyt cloud- og softwaretjenester, som er tilgængelige via Maintenance Subscription og Desktop Subscription

Cloud-tjenester

Optimér, analysér, design, og gengiv med skyens effektivitet

 

Buzzsaw samarbejde software som en service (SaaS)

Buzzsaw (engelsk)
Centraliser, og del projektoplysninger i skyen. Inkluderer 5 GB Buzzsaw-lager pr. bruger og kræver Vault Professional (engelsk) på Maintenance eller Desktop Subscription.

 

 

Energianalyse til Revit

Energy Analysis for Revit
Bestem niveauerne for energiforbrug og bygningens omkostninger i projektforløbet med værktøjer til energianalyse. Energy Analysis for Revit er tilgængelig fra din designsoftware.

 

 

 

 

Green Building Studio web-baseret energi analyse tjeneste

Green Building Studio (engelsk)
Udfør analyser af hele bygningen, optimér energieffektiviteten, og arbejd hen imod kuldioxidneutralitet på et tidligere stadium af designprocessen.

 

 

Mockup 360 (engelsk)
Samarbejd med andre i realtid om digitale 3D-modeller af dine design. En specialversion giver abonnenter mulighed for at administrere op til 5 sideløbende modelprojekter.

 

 

Optimering til Inventor

Optimization for Inventor
Test effektiviteten af dit produkts designmuligheder. Opret produkter af højere kvalitet og mere bæredygtigt design med lavere omkostninger.

 

 

 

Process Analysis 360 (engelsk)
Modellér, analysér og optimer din produktionsproces. Den særlige arbejdsgang med AutoCAD og Factory Design Utilities er kun tilgængelig for abonnenter.

 

Rendering i Autodesk 360

Rendering in A360
Reducer tid og projektomkostninger med rendering i skyen. Fremstil imponerende, overbevisende og fotorealistiske visualiseringer – uden at det blokerer computeren eller kræver speciel renderingshardware.

 

 

 

Byggeteknisk analyse til Revit

Structural Analysis for Revit
Integrer byggeteknisk analyse i Building Information Modeling (BIM)-processen. Udforsk og visualiser resultater i dit Revit-softwareprodukt, hvilket minimerer afbrydelser i din arbejdsgang.

 

 

Softwaretjenester

Udvid din softwarekapacitet med yderligere tjenester og forbedringer.

 

fjernsoftware

Remote
Brug din fjerncomputer eller -iPad® til at køre ethvert Autodesk-program med en optimeret brugergrænseflade, som er installeret på din primære computer.

 

 

Bemærk: De abonnementsfordele, der kan benyttes til et produkt, kan variere afhængigt af sprog og område. Subscriptionprogrammer er omfattet af gældende Autodesk Subscription vilkår og betingelser (engelsk) og/eller Autodesk Servicevilkår (engelsk).