Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Fornyelse af Autodesk-software

Få særpris når du fornyer og få mere at vide om dine muligheder inklusive din mulighed for at skifte til en branchespecifik kollektion med mange fordele.

Spar 5% når du fornyer

For at takke dig for at være vores loyale kunde, får du en særlig fornyelsespris—typisk 5 % mindre end du betaler for et nyt abonnement—når du fornyer, før dit abonnement udløber.1

Sådan sparer du mere

Gå ikke glip af fornyelsesmuligheder, der hjælper dig med at spare penge.

Spar 10% på et 3 års abonnement

Spar 10%, når du fornyer eller får et nyt abonnement med en 3 års kontraktperiode.Ved at gøre dette får du 3 års problemfri adgang til din software, forbedret driftseffektivitet og forudsigelig softwarebudgettering.2

Få flere fordele med en branchespecifik kollektion

Opgrader eller skift til en branchespecifik kollektion og opnå betydelige besparelser på vores mest effektive software til din virksomhed i en enkelt pakke.

Architecture, Engineering & Construction Collection

Effektive BIM- og CAD-værktøjer til arkitekter, ingeniører og entreprenører. Omfatter Revit, AutoCAD, Civil 3D og meget mere.

Product Design & Manufacturing Collection

Få værktøjer til professionelle til produktudvikling og produktionsplanlægning med Inventor, AutoCAD, Fusion 360 og mange flere.

Media & Entertainment
Collection

Boost dit studies rendering- og simuleringsevner, og giv samtidig dine kunstnere effektive modellerings- og animeringsværktøjer.

Opgrader din plan når du fornyer

Tiden er inde til at drage fordel af de tilbud, der kan give dig et konkurrencemæssigt forspring.

Har du et flerbrugerabonnement?

Abonnementer med adgang for flere brugere stopper helt den 7. august 2021. Gå ikke glip af et 2 for 1 tidsbegrænset tilbud om at skifte et flerbrugerabonnement ud med to enkeltbrugerabonnementer til den samme pris, som du betaler i dag. 3

Udforsk Premium-oplevelsen

Premium-planer hjælper virksomheder, der administrerer 50 eller flere software-abonnementer, med at fungere mere effektivt med følgende fordele:

Single sign-on

Opnå større sikkerhed med et engangslogin
til alle Autodesk-programmer.

24/7 live support

Live support er tilgængelig når som helst, også om natten og i weekenden.

Dybdegående rapporter om anvendelse og opdatering

Se og eksporter detaljerede anvendelsesrapporter efter bruger for at få viden om trends.

Tilpas alle dine abonnementer til en fornyelsesdato

Gør livet nemmere. Spar tid, forbedr budgetforvaltning og få færre driftsomkostninger ved at tilpasse dine abonnementer til den samme fornyelsesdato. Tal med din forhandler eller sælger for at se, om du er berettiget.

Har du brug for pladser til yderligere brugere?

Tilføj softwarepladser til dit abonnement, når det skal fornyes, så de automatisk tilpasses din nuværende fornyelsesdato.

Sådan fornyer du dit abonnement

Fornyelse af et abonnement varierer afhængigt af, hvordan du har købt dit abonnement

 • Hvis du har købt online hos Autodesk

  Dit abonnement bliver automatisk fornyet, med mindre du har slået automatisk fornyelse fra. Log på din Autodesk Account og vælg det produkt, som du vil fornye. Bekræft, at din automatiske fornyelse er slået til og at din betalingsmetode er korrekt.

  Log på

  Få mere at vide

 • Hvis du har købt hos vores salgsteam

  Før abonnementet løber ud, sendes der påmindelser om fornyelse til din kontraktadministrator, da disse abonnementer ikke fornyes automatisk. 

  Når det er tid til fornyelse, skal du tale med din salgsrepræsentant om muligheder inklusive tilføjelse af pladser, tilpasning af betalingsdatoer for abonnement, opgradering til en Premium-plan eller ændring til en branchespecifik kollektion.

  For at forny kan du kontakte din salgsrepræsentant eller få os til at kontakte dig.

 • Hvis du har købt hos en Autodesk-forhandler

  Påmindelser om fornyelse sendes til din kontraktadministrator, før abonnementet udløber.

  Når det er tid til fornyelse, skal du tale med din forhandler om muligheder inklusive tilføjelse af pladser, tilpasning af betalingsdatoer for abonnement, opgradering til en Premium-plan eller ændring til en branchespecifik kollektion. 

  For at fornye, skal du kontakte den forhandler, der er angivet i din fornyelsesmeddelelse, eller bruge Autodesks forhandlerlokalisator.

 • Hvis dit abonnement allerede er udløbet

  Abonnementer, der er udløbet, kan ikke reaktiveres eller genstartes. Køb et nyt abonnement for at bruge softwaren. I mange tilfælde kan du se dine muligheder for at købe et nyt abonnement ved at starte din udløbne software. Alternativt kan du købe et nyt abonnement direkte hos Autodesk eller hos en Autodesk-forhandler.

  Se kampagner, rabatter og særtilbud

Har du spørgsmål til fornyelse eller brug for hjælp?

Indsend formularen, så bliver du kontaktet af en af Autodesks specialister i fornyelse.

Tak! En af Autodesks specialister i fornyelse vil kontakte dig snarest for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge den bedste fornyelsesløsning i forhold til dit budget, din virksomhed og dine projekter.