• Danmark

    Vi har omdirigeret dig til en tilsvarende side på dit lokale websted, hvor du kan se lokale priser og kampagner samt købe online.

    Stay on our U.S. site

 

Oversigt

De værktøjer, du har brug for. Nu med flere måder at abonnere på

Vælg den løsning, der passer bedst til dit budget, dine medarbejdere og dine projekter. Få den nyeste Autodesk-software, teknologiprodukter og adgang til support.

Video: Introducing Autodesk Subscription

Introduktion til Autodesk Subscription

Autodesk tilbyder Desktop Subscription for at få mest værdi og fleksibilitet for pengene, Maintenance Subscription med engangslicens og Cloud Service Subscription til at ophæve pc'ens begrænsninger. Opdag mulighederne. (video: 1:52 min.)

 

Subscription-kunder

Log på for at administrere Subscription nu.

LOG PÅ NU

 

Video: Maintenance Subscription

Maintenance Subscription

Tilføj Maintenance Subscription til din engangslicens, og få softwareopdateringer, adgang til ældre filversioner, fleksible licensbetingelser, support m.m. (video: 1:38 min.)

Video: Desktop Subscription

Desktop Subscription

Lave startomkostninger, adgang til de nyeste opdateringer og tidligere versioner af Desktop Subscription-software, personlig onlinesupport, fleksible licensbetingelser m.m.
(video: 1:19 min.)

Video: Cloud Service Subscription

Cloud Service Subscription

Ophæv begrænsningerne ved pc'en og de mobile enheder – arbejd i et centraliseret arbejdsområde, og opnå et bedre samarbejde. Brug computerkraften i skyen til at udvikle filer, og frigør stationære pc'er. (video: 1:42 min.)

Rocket Fuel

Autodesk vil med tiden gradvist lade nye softwarekøb overgå til kun at være Desktop Subscription-baseret. Der kan ikke købes nye permanente licenser til enkeltstående softwareprodukter efter d. 31. januar 2016. Få mere at vide