KONTOADMINISTRATION FOR ADMINISTRATORER

Juster betalingsdatoer


Hvis du har flere abonnementer med samme kontraktperiode og betalingsmetode, kan kontraktadministratorer justere faktureringsdatoer for at konsolidere oversigter og forenkle faktureringsprocessen.

 

Køb, der er foretaget med PayPal, kan ikke justeres, medmindre du ændrer betalingsmetoden til et kreditkort.

 

Hvis du har flere kontrakter med forskellige kontraktperioder og betalingsmetoder, kan du kontakte din forhandler eller Autodesk-salgsrepræsentant for at sammenflette dine kontrakter og justere betalingsdatoer (se Samling af kontrakters udløbsdatoer).

 

Når du justerer betalingsdatoerne, betaler du en fast engangspris for at forlænge abonnementer til fornyelse på samme dato som andre abonnementer. Den forholdsmæssige pris inkluderer alle de licenser, du har i denne periode, og omfatter ikke skatter eller afgifter. Hvis du annullerer abonnementet inden den næste fornyelse, vil du få refunderet det forholdsmæssige beløb.

 

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for abonnementer købt online fra Autodesk.

Sådan justerer du betalingsdatoerne

  1. Log på Autodesk Account på manage.autodesk.com, og gå til Fakturering og ordrer > Kommende betalinger.

  2. Klik på Juster betalingsdatoer.

  3. De abonnementer, der er kvalificeret til justering, grupperes sammen. Vælg de abonnementer, du vil ændre, og klik på Juster.

  4. Gennemse dit valg på bekræftelsesskærmen, og klik på Fortsæt. 
    Bemærk: Det kreditkort, der bruges til at købe abonnementet, debiteres for at forlænge fornyelsesdatoerne. Hvis du vil bruge et andet kort, skal du ændre din betalingsmetode, før du gennemfører transaktionen.

  5. Gennemse skærmbilledet til faktureringsbekræftelse, og klik på Send ordre. Ordrebekræftelsen vises, og du modtager en bekræftelses-e-mail.


Har du brug for hjælp?

Fortæl os om dit problem, og find den bedste supportløsning.