KONTOADMINISTRATION FOR ADMINISTRATORER

Datasikkerhed med brugerlicens


Når du logger på og godkender Autodesk-produkter og -tjenester første gang, indsamler Autodesk id'er, f.eks. entydige enhedsidentifikatorer, IP-adresser, produkt-id'er, produktlicenser og kontobrugernavne. Vi indsamler også elektroniske oplysninger, f.eks. operativsystemer, produktanvendelse og geolokaliseringsoplysninger, og sender disse oplysninger til Autodesks servere. Se Autodesks erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger (engelsk) for at få flere oplysninger om personlige oplysninger, der behandles af Autodesk.

 

Ud over dataindsamling til navngivne brugerlicensformål får vi adgang til personlige data på forskellige måder, så vi kan levere Autodesks tjenester. Nogle personlige data indsamles f.eks. direkte fra dig, f.eks. når du tilmelder dig en konto eller bruger et produkt, registrerer et produkt eller en tjeneste, tilmelder dig til vores nyhedsbrev eller et af vores arrangementer eller på anden måde kontakter os. Andre data indsamles eller genereres automatisk om, hvordan, hvornår og hvorfor du interagerer med vores produkter. Vi indhenter også visse data om dig fra tredjeparter, f.eks. associerede selskaber og forretningspartnere. Vi bruger dine personlige data med omtanke og på nyttige måder som beskrevet i Autodesks erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger (engelsk).

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan indsamles og lagres dataene?

Dataene gemmes med henblik på overholdelse og rapportering i systemer, der følger Autodesks retningslinjer for sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger (engelsk). Datahændelser, der involverer personoplysninger, er omfattet af gældende love om indberetning af brud, som fastsætter den krævede meddelelsestype og dens tidshorisont. Læs mere om vores indsatsforanstaltninger (engelsk).

Hvordan overføres og gemmes brugerlegitimationsoplysninger sikkert?

Brugere godkender identitetstjenesten med deres Autodesk-id, som gennemtvinger kryptering under transport via HTTPS med TLS version 1.2-kryptering, og som kræver, at hver enkelt bruger har en entydig e-mail og adgangskode til godkendelse. 
Du kan også vælge at aktivere multifaktorgodkendelse for din organisation, eller hvis du har en kvalificeret Autodesk-plan, kan du integrere med Autodesk enkeltlogon (SSO), hvis du har en SAML-baseret identitetsudbyder (f.eks. ADFS eller PingFederate). Alle brugeradgangskoder gemmes med envejs hashing.

Hvad er de specifikke IP-adresser og de fysiske placeringer for Autodesk-serverne til navngivne brugerlicenser?

Af sikkerhedsmæssige årsager offentliggøres de fysiske placeringer af Autodesk-serverne ikke. Licenstjenesten gemmer ikke de data, den indsamler til licensformål, ud over den tid, der er nødvendig til fejlfinding, i henhold til Autodesks retningslinjer for opbevaring af data. Af hensyn til overholdelse af standarder og rapportering på længere sigt gemmes dataene i andre systemer, som følger Autodesks retningslinjer for sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger (engelsk).

Hvordan sikrer Autodesk sin infrastruktur til navngivne brugerlicenser?

Autodesks sikkerhedsstruktur er udviklet i overensstemmelse med branchestandarder, så vi kan opretholde ensartede sikkerhedspraksisser, så vi kan bygge sikkert, køre sikkert og forblive sikre. Disse rammebestemmelser gælder for hele Autodesks sikkerhedsprogram, herunder den infrastruktur, som vores navngivne brugerlicenser kører på. Få mere at vide om Autodesks sikkerhedsprogram på vores Trust Center (engelsk).

Hvad er de understøttede proxykonfigurationer for navngivne brugerlicenser?

Er der nogen tredjepartsprogrammer eller firewall-løsninger, som ikke er kompatible med Autodesks navngivne brugerlicenser?

Jeg bruger en firewall eller en proxy eller begge dele i min organisation. Hvilke domæner eller protokoller kan navngivne brugerlicenser bruges på?


Har du brug for hjælp? Spørg Autodesk Assistant!

Assistenten kan hjælpe dig med at finde svar eller kontakte en agent.


Hvilket supportniveau har du?

Forskellige abonnementsplaner indeholder forskellige supportkategorier. Find supportniveauet for din plan.

Vis supportniveauer