Konfigurer en Standardplan

Sådan konfigurerer du din Standard-plan

Administratorer kan følge disse trin for at opsætte og vedligeholde din Autodesk Standard-plan.

Bemærk: Hvis du har en Premium-plan, kan du se Konfigurer en Premium-plan.

1. Tilføj og tildel brugere. Se Tilføj og fjern brugere og Tildel produktadgang.

2. Opfordr brugerne til at aktivere totrinsgodkendelse. Se Opsæt totrinsgodkendelse.

3. Vis dine rapporter. Se Rapportering af brug af brugerlicenser.

4. Administrer kontrakter og fornyelser. Se Administratorroller for brugerstyring

5. Få mere at vide om, hvordan du kontakter support. Se Få hjælp fra Autodesk Support.

Tre trin til at komme i gang med Standard (video: 2:10 min.)

Video: Opsæt din standardplan