Kontoadministration til uddannelse

Bekræftelse af kvalifikation som administrator


Undervisere og laboratorieadministratorer på uddannelsesinstitutioner skal bekræfte deres kvalifikation for at få adgang til flerbrugerlicenser og netværkslicenser. Som en del af denne proces kan du blive bedt om at fremlægge dokumentation for beskæftigelsen på en kvalificeret uddannelsesinstitution.

 

Vigtigt: Start processen med at bekræfte din kvalifikation tidligt nok til at sikre, at du har adgang til software, når undervisningen starter. Hvis din skole ikke allerede er angivet som en kvalificeret uddannelsesinstitution, kan det tage syv dage eller mere at validere den. Når din kvalifikation er bekræftet, får du et års gratis* adgang til Autodesk-software og -tjenester fra Autodesk Education Community (engelsk). Du kan forny adgangen, hvert år du er kvalificeret.


Bekræft kvalifikation, og opret en konto

Du skal have en Autodesk Education-konto for at kunne installere software til flere brugere eller enheder på din institution. Hvis du arbejder for et regionalt kontor eller et distriktskontor og er ansvarlig for softwareanskaffelse for flere uddannelsesinstitutioner, skal du oprette en separat konto for hver institution.

 

Bekræft din institutions kvalifikation og opret en konto:

 1. Gå til siden Få produkter  (engelsk).
 2. Se videoen om, hvordan det fungerer, på denne side for at få en fuld beskrivelse af processen med at bekræfte kvalifikation og åbning af en konto, hvis du ikke allerede har en.
 3. Klik på Kom i gang på den side.
 4. Følg vejledningen på skærmen for at indtaste grundlæggende oplysninger om din skole og dig selv. Når du bliver bedt om at vælge din undervisningsrolle, skal du vælge en af følgende:
  1. Vælg IT-administrator, hvis du planlægger at installere software til flere brugere eller enheder på din institutions vegne.
  2. Vælg Underviser, hvis du vil bruge programmet sammen med de studerende.
 5. Når dine kontooplysninger er sendt, modtager du en e-mail for at bekræfte din e-mailadresse. Klik på linket i e-mailen for at aktivere din konto.

Krav om yderligere dokumentation

I nogle tilfælde kan du blive bedt om at fremlægge yderligere dokumentation for din kvalifikation i form af:

 • Dit fulde navn (skal være samme navn, som vist i skoleregistreringen)
 • Uddannelsesinstitutionens fulde navn
 • En dato i det aktuelle skoleår

Her er nogle eksempler på relevante dokumenter, forudsat at de indeholder ovenstående oplysninger:

 • Officielt brev fra uddannelsesinstitutionen (du kan bruge denne skabelon)
 • Kvittering for tilmelding
 • Kvittering for undervisning
 • Id for studerende eller ansat (foto er ikke påkrævet)
 • Karakterark
 • Liste over ansatte på skolens websted

Du har op til 14 dage til at overføre et passende dokument. Når du har overført din dokumentation, kan det tage et par dage, før din kvalifikation kan bekræftes af SheerID, vores tredjepartsudbyder af verificeringstjenester.

 

Når din kvalifikation er bekræftet, modtager du en bekræftelses-e-mail, som byder dig velkommen til Education Community.


Har du brug for hjælp? Spørg Autodesk Assistant!

Assistenten kan hjælpe dig med at finde svar eller kontakte en agent.


Hvilket supportniveau har du?

Forskellige abonnementsplaner indeholder forskellige supportkategorier. Find supportniveauet for din plan.

Vis supportniveauer