Kontoadministration til uddannelse

Opsæt et laboratorium som administrator

Hvis du er administrator eller it-specialist, som opfylder kravene til Autodesks uddannelsesplan, kan du implementere Autodesk-produkter i et netværk af delte computere, som kan bruges i et laboratorium. Du bruger en netværkslicensserver til at installere licenser til op til 3.000 studerende samtidigt pr. produkt. Delte laboratoriemaskiner administreres ved hjælp af serienumre.

Opret en konto, og bekræft din berettigelse

Hvis du ikke har arbejdet med Autodesk før, kan du oprette en Autodesk-konto, hvorfra du kan bruge produkterne i henhold til uddannelsesplanen. Hvis du allerede har en Autodesk-konto, skal du blot logge på din konto på siden Få produkter (engelsk) og gå videre til Bekræft berettigelse for administratorer.

Sådan opretter du en konto:

1. Gå til autodesk.com/eligibility for at oprette en uddannelseskonto og bekræfte din berettigelse.

2. Se videoen "Sådan fungerer det" på denne side for at få en fuld beskrivelse af processen.

3. Klik på Kom i gang.

4. Følg vejledningen på skærmen for at indtaste grundlæggende oplysninger om din institution og dig selv.

5. Når dine kontooplysninger er sendt, modtager du en e-mail for at verificere din e-mailadresse. Klik på linket i e-mailen for at aktivere din konto.

6. Følg trinnene i Bekræftelse af berettigelse som administrator.

Få en netværkslicens, og implementer dine produkter

1. Log på siden Få produkter (engelsk), og vælg fanen Klasse/Laboratorium.

2. Vælg Få licens til det produkt, du har brug for.

3. Vælg installationstype, operativsystem, version og sprog. Se Licens- og abonnementsvilkår.

4. Klik på Hent.

5. Installer dine laboratorieproduktfiler.

6. Find dine licensoplysninger i din e-mail, og tilmeld dig den oprindelige licens på Autodesk Produktregistrering. Der findes yderligere oplysninger om installation af licensfil under Hent og installer en licensfil.

Hjælp undervisere og studerende med at komme i gang

Alle studerende og undervisere i din organisation, som skal bruge et Autodesk-produkt på dit hold eller i dit laboratorium, skal have en Autodesk-konto med produktrettighederne. Gør følgende for at hjælpe dem:

1. Bed alle undervisere og studerende om at oprette en Autodesk-konto og fastslå deres berettigelse. Henvis dem til Kom i gang som studerende eller underviser.
    Bemærk: Undervisere og studerende ved, at deres berettigelse er blevet bekræftet, når de logger på siden Få produkter (engelsk) og kan se en udløbsdato for berettigelse i det personlige banner.

2. Få alle undervisere og studerende til at logge på produkterne i dit laboratorium via deres Autodesk-konto.

Vi er her for at hjælpe

Brug vores ressourcer til at finde den produktdokumentation eller de fejlfindingsartikler, du skal bruge for at løse et problem. Hvis du sidder fast, giver dit abonnement dig ret til at kontakte en agent.