KONTOADMINISTRATION TIL UDDANNELSE

Administratorvejledning til uddannelsesplanen


Hvis du er administrator eller it-specialist, som opfylder kravene til Autodesks uddannelsesplan, kan du implementere Autodesk-produkter i et netværk af delte computere, som kan bruges i et laboratorium. Du bruger en netværkslicensserver til at installere licenser til op til 3.000 studerende samtidigt pr. produkt. Delte laboratoriemaskiner administreres ved hjælp af serienumre.


Administratorer, der henter produkter til deres skole

Hvis du vil have Autodesk-produkter, som du kan bruge i dit laboratorium eller i et klasselokale, skal du følge instruktionerne i Opsæt et laboratorium som administrator. Denne proces omfatter helt kort følgende trin:

  1. Bekræft berettigelse, og opret en konto. Du opretter en konto og bekræfter din berettigelse. Bemærk, at du muligvis skal indsende yderligere dokumentation for at fastslå din berettigelse.
  2. Få en netværkslicens. Du får en licens til det eller de produkter, du skal bruge til din skole.
  3. Installer dine produkter. Du henter og installerer dine produktfiler på computerne i dit klasselokale eller laboratorium.
  4. Hjælp dine undervisere og studerende med at komme i gang. Du kan om nødvendigt hjælpe dem med at få oprettet deres konti, fastslå deres berettigelse og logge på de produkter, der er installeret i dit laboratorium.

Hold produkter opdaterede

Hvis du ikke bruger browserversioner af Autodesk-produkter, kan du konfigurere en proces, så dine valgte Autodesk-produkter altid er opdaterede på alle computere. Det er vigtigt, fordi nogle produkter, f.eks. Fusion 360, opdateres hver 4.-8. uge og hurtigt kan blive forældede. Dette sikrer, at de softwareversioner, som de studerende bruger på skolens enheder, er den samme softwareversion, som de bruger på hjemmeenheder.


Fornyelse af produktadgang

Hvis du vil opdatere Autodesk-produkter løbende, kan det være nødvendigt at forny din uddannelsesmæssige berettigelse hvert år. Som skoleadministrator kan du forny op til tre måneder før din fornyelsesdato. Når du fornyer, vil bekræftelsen af din berettigelse flyttes et helt år frem fra din tidligere bekræftelsesdato og ikke fra din fornyelsesdato. Så der er ingen straf for at forny tidligt.

 

Der findes oplysninger om institutionelle fornyelser af uddannelsesplanen under Forny den institutionelle adgang til uddannelsessoftwaren.


Har du brug for hjælp? Spørg Autodesk Assistant!

Assistenten kan hjælpe dig med at finde svar eller kontakte en agent.


Hvilket supportniveau har du?

Forskellige abonnementsplaner indeholder forskellige supportkategorier. Find supportniveauet for din plan.

Vis supportniveauer