Kontoadministration til uddannelse

Kom i gang som studerende eller underviser


Her er de trin, som studerende og undervisere skal bruge for at komme i gang med Autodesks uddannelsesplan, som giver dem adgang til software til deres individuelle brug. Du kan finde hjælp til at konfigurere klasser eller laboratorier under Opsætning af en klasse som underviser.


Opret en konto til studerende og undervisere

Hvis du ikke har arbejdet med Autodesk før, skal du oprette en Autodesk-konto, så du kan bruge produkterne i henhold til uddannelsesplanen. Sørg for, at du er kvalificeret til uddannelsesadgang (se herunder).

 

Autodesk bruger enkeltlogon (SSO- Single Sign-on). Det betyder, at du kan bruge den samme e-mail og adgangskode til at logge på mange Autodesk-websteder. Hvis du har logget på Registrering og aktivering, Education Community, Autodesk Drive, Autodesk Diskussion Groups eller visse andre Autodesk-websteder, har du allerede en Autodesk-konto.

 

Hvis du allerede har en Autodesk-konto, skal du blot logge på din konto på siden Få produkter (engelsk) og gå videre til Bekræft kvalificering for studerende og undervisere herunder.

Sådan oprettes en uddannelseskonto:

 1. Klik på Introduktion på siden Få produkter (engelsk) på Autodesk Education Community (engelsk).
 2. Følg vejledningen på skærmen for at indtaste grundlæggende oplysninger om din skole og dig selv. Når du bliver bedt om at vælge din undervisningsrolle, skal du vælge en af følgende:
  • Vælg Studerende for at bruge softwaren på din personlige enhed.
  • Vælg Underviser, hvis du vil bruge programmet sammen med de studerende.
 3. Når dine kontooplysninger er sendt, modtager du en e-mail for at verificere din e-mailadresse. Klik på linket i e-mailen for at aktivere din konto.

Hvis du ikke modtager bekræftelses-e-mailen for din konto:

 1. Vent i mindst 10 minutter.
 2. Kontroller dine mapper med spam- eller uønsket mail.
 3. Sørg for, at din e-mailserver tillader modtagelse af e-mails fra følgende adresser eller domæner, der er tillid til:
  • noreply@autodesk.com (for e-mails med bekræftelse af Autodesk-konto)
  • studentcommunity@autodesk.com (hvis der er behov for yderligere oplysninger for at bekræfte kvalifikation)
  • no-reply@autodeskcommunications.com (for invitationer til studerende fra undervisere)
 4. Hvis du stadig ikke har modtaget e-mailen, kan du prøve at logge på (engelsk) igen.
 5. Send aktiverings-e-mailen igen, når du bliver bedt om det.
 6. Hvis dette stadig ikke fungerer, har du måske stavet forkert, da du angav din e-mailadresse. Prøv at oprette din konto igen, og bekræft din e-mail-adressepost ved logon.

Hvis du glemmer din adgangskode:

 1. Klik på Glemt? på logon-siden for at nulstille din adgangskode.
 2. Angiv den e-mailadresse, der blev brugt til at oprette din konto.

Bekræft kvalifikation for studerende og undervisere

Du skal bekræfte din kvalifikation, hvis du vil have adgang til software og tjenester i henhold til uddannelsesplanen. Som en del af denne proces kan du blive bedt om at fremlægge dokumentation for tilmelding eller beskæftigelse på en kvalificeret uddannelsesinstitution.

 

Bemærk: En e-mailadresse fra din uddannelsesinstitution er ikke tilstrækkelig til eller påkrævet for at bekræfte kvalifikation.

 

Vigtigt: Du kan ikke få adgang til software under uddannelsesplanen, før din kvalifikation er bekræftet. Sørg for at starte processen med at bekræfte din kvalifikation tidligt nok til at sikre, at du har adgang, når undervisningen starter.

 • Hvis din skole ikke allerede er opført som en kvalificeret uddannelsesinstitution, kan det tage syv dage eller mere at validere den.
 • Hvis du skal overføre dokumentation, kan det tage et par dage at bekræfte din kvalifikation.

Hvis du har et presserende behov for at bruge Autodesk-software, mens din kvalifikation stadig bekræftes, kan du hente en gratis 30-dages prøveversion.

Bekræft kvalifikation:

 1. Besøg siden Få produkter (engelsk) på Autodesk Education Community (engelsk).
 2. Klik på Log på. Indtast din e-mailadresse og adgangskode.
 3. Vælg din skole på rullelisten. Hvis din skole ikke er på listen, skal du klikke på Kan du ikke finde din skole? og udfylde formularen. Det kan tage syv dage eller mere at få en validering. I forbindelse med hjemmeundervisning skal du skrive Hjemme i feltet og vælge Hjemmeundervisning (alle) på rullelisten.
 4. Dobbelttjek alle oplysninger.
  Vigtigt: Sørg for, at dine profiloplysninger er korrekte, og at de svarer til de oplysninger, din skole har, for du kan ikke ændre dem senere. Sørg for, at du har valgt det rigtige segment til din institution:
  • Ungdomsuddannelser omfatter folkeskoler.
  • Efter-ungdomsuddannelserne omfatter universiteter og højere læreanstalter samt handels- og erhvervsskoler. Hvis du vælger det forkerte segment, kan du ikke vælge din skole på listen. Hvis du har valgt det forkerte segment, skal du kontakte Autodesk Education Support (engelsk).
 5. Klik på Verificer.

Indsend yderligere dokumentation

Du kan blive bedt om at fremlægge yderligere dokumentation for kvalifikation. Dokumentationen skal indeholde:

 • Dit fulde navn (skal være samme navn som vist i skoleregistreringen)
 • Uddannelsesinstitutionens fulde navn
 • En dato i det aktuelle skoleår

Her er nogle eksempler på passende dokumentation, forudsat at de indeholder ovenstående oplysninger:

 • Officielt brev fra uddannelsesinstitutionen
  Bemærk: Her er skabeloner til et sådant brev for studerende og fakultetsmedarbejdere.
 • Kvittering for tilmelding
 • Kvittering for undervisning
 • Id for studerende eller ansat (foto er ikke påkrævet)
 • Karakterark
 • Liste over ansatte på skolens websted

Du har op til 14 dage til at overføre et passende dokument. Når du har overført din dokumentation, kan det tage et par dage, før din kvalifikation kan bekræftes af SheerID.

 

For at hjælpe med at fastholde vores engagement i at levere gratis, professionel software til legitim brug i undervisningen anvender Autodesk SheerID, en tredjepartsudbyder til verificeringstjenester, til at verificere adgangen til uddannelseslicenser eller -abonnementer. Alle kunder, der ønsker fri adgang til Autodesks professionelle produkter og tjenester via Education Community (engelsk), skal fremlægge dokumentation for tilmelding, beskæftigelse eller kontraktansættelse på en kvalificeret uddannelsesinstitution.

 

Hvis du har spørgsmål om bekræftelse af kvalifikation, som ikke er nævnt her, kan du kontakte SheerID på customerservice@sheerID.com.

 

Når din kvalifikation er bekræftet, får du et års gratis* uddannelsesadgang til Autodesk-software og -tjenester, som findes på Education Community (engelsk). Adgang kan fornyes årligt, så længe du er kvalificeret. Se efter en bekræftelses-e-mail, der byder dig velkommen til Education Community. Denne e-mail indeholder links til siden Få produkter (engelsk), supportressourcer og Education Community (engelsk).


Har du brug for hjælp? Spørg Autodesk Assistant!

Assistenten kan hjælpe dig med at finde svar eller kontakte en agent.


Hvilket supportniveau har du?

Forskellige abonnementsplaner indeholder forskellige supportkategorier. Find supportniveauet for din plan.

Vis supportniveauer