GRUNDLÆGGENDE OM KONTOSTYRING

Køb af Autodesk-software


Få et Autodesk-softwareabonnement på en af fire måder. Du kan abonnere online, tale med vores salgsteam, konvertere til et abonnement under eller efter en gratis prøveperiode eller arbejde sammen med en autoriseret Autodesk-partner (forhandler).


Abonner online fra Autodesk

Det er fleksibelt, praktisk og sikkert at få programmet direkte fra Autodesk. Du kan få et abonnement fra en hvilken som helst produktside. Eller du kan starte processen - og se kampagner og specialpriser - på vores produktside.

Tal med vores salgsteam

Få ekspertrådgivning om, hvilken software der bedst opfylder dine behov. Vores Autodesk-salgsteam kan hjælpe dig med at vælge det bedste produkt og kan hjælpe din virksomhed nu og i fremtiden.

Konverter din prøveversion til et abonnement

Prøv et hvilket som helst Autodesk-program gratis i 30 dage, og konverter derefter din prøveversion direkte til et abonnement. Du kan få adgang til de fleste produkter, umiddelbart efter at du har konverteret til et abonnement. Nogle produkter kræver dog et ekstra trin. Se nedtællingsuret i din prøveversion for at undgå nedetid.

Køb hos en godkendt forhandler

En autoriseret Autodesk-partner kan hjælpe dig med at vælge den software, der passer til dine unikke forretningsbehov. Søg efter placering, branche eller produkt for at se, om en lokal ressource er den rette for dig.

Du kan finde svar på flere spørgsmål om køb med Autodesk, f.eks. fejlfinding, bestillingsfejl og Autodesks returpolitik, i Hjælp til køb.


Vi er her for at hjælpe

Brug vores ressourcer til at finde den produktdokumentation eller de fejlfindingsartikler, du skal bruge for at løse et problem. Hvis du sidder fast, giver dit abonnement dig ret til at kontakte en agent.