GRUNDLÆGGENDE OM KONTOSTYRING

Slet en konto


Slet din konto for at fjerne personlige data og afmelde marketingsmeddelelser fra Autodesk. Vi kan opbevare visse data til juridiske og interne forretningsformål, f.eks. forebyggelse af svig, i overensstemmelse med gældende love. Når din konto og dine personlige data er slettet, vil du ikke længere have adgang til dine produkter, tjenester eller filer.

 

Hvis du har et aktivt abonnement, som du har købt via Autodesk, annullerer vi dit abonnement og sletter din konto. Hvis du har købt via en partner, skal du kontakte din partner for at annullere den del af din konto, før du fortsætter. Hvis et af dine abonnementer er på automatisk fornyelse, skal du slå det fra først. Giv os op til 90 dage til at behandle din anmodning.

 

Firmakonti: Hvis din konto er knyttet til en firmakonto, kan vi kontakte dig for at få flere oplysninger eller sende dig direkte til din kontoadministrator. Hvis du er tildelt bruger af en firmakonto, skal du kontakte administratoren for at fjerne dig fra alle produkter og tjenester, før du sletter din konto.


Alternativer til at slette din konto


Slet din konto

Bemærk: Når du har slettet din konto, har du ikke længere adgang til dine filer. Sørg for at hente dine filer, før du fortsætter.

  1. Log på din konto på profile.autodesk.com/security.
  2. Klik på Start sletning under Slet konto og data.
  3. Gennemgå de alternative handlinger for at sikre, at du vil slette kontoen og ikke begrænser e-mails, slå automatisk fornyelse fra, slette en bruger eller annullere en prøveversion.
  4. Hvis du er sikker på, at du vil slette kontoen, skal du klikke på Fortsæt med sletning. Du bliver bedt om at godkende dine logonoplysninger igen af sikkerhedsmæssige årsager.
  5. Vælg e-mail, tekst eller opkald for at modtage en bekræftelseskode. Indstillinger for tekst og opkald er kun tilgængelige, hvis du tidligere har konfigureret totrinsgodkendelse på din konto.
  6. Klik på Fortsæt med sletning.
  7. Indtast bekræftelseskoden, og klik på Fortsæt med sletning. Der vises et bekræftelsesskærmbillede.
    Bemærk: Når en konto er slettet, kan du ikke oprette en ny konto med samme e-mailadresse i 90 dage.

Gendan din konto

Du kan gendanne din konto inden for 30 dage på følgende måder:

  • Klik på Gendan min konto i bekræftelses-e-mailen.
  • Log på profile.autodesk.com/security, og klik på Recover My Account under Delete account and data.

Fjern oplysninger fra vores system

Hvis du ikke har en Autodesk-konto, og du gerne vil have dine oplysninger fjernet fra vores system, skal du udfylde onlineformularen for at behandle din anmodning.

 

Du kan få mere at vide om vores politikker for sletning, lagring og datalagring i erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger (engelsk).


Need help?

Tell us about your issue and find the best support option.