Om avancerede implementeringsindstillinger

Ved konfiguration af implementeringspakker fra Autodesk Account er der avancerende indstillinger, du kan vælge for at ændre sammensætningen af pakken eller installere den på et andet sted end standardstien.

Installationssti

Installationsstien er, hvor de fleste af programfilerne vil forefindes efter installationen.  Nogle brugerfiler eller delte filer kan være gemt i andre mapper afhængigt af Windows-standarderne for disse typer af filer.  Standardplaceringen er C:\Programmer\Autodesk eller tilsvarende for sproget i dit operativsystem.

Du kan ændre standardstien ved at indtaste en ny mappeplacering i feltet Installationssti.  Dette felt er obligatorisk, og det skal være en gyldig Windows-mappesti.

Installation af Autodesk-skrivebordsapp

Med denne indstilling installeres Autodesk-skrivebordsappen, når den er valgt. Autodesk-skrivebordsappen er en skrivebordskomponent, der installeres sammen med Microsoft Windows-baserede Autodesk-produkter (2017 og nyere). Den leverer produktopdateringer, nye udgivelser og sikkerhedsrettelser til abonnenter.

Denne indstilling er som standard ikke markeret for implementeringspakker.  Den er ikke tilgængelig for installationspakketyper; Autodesk-skrivebordsappen installeres automatisk.

Brug af symbolske links

Valg af denne indstilling kan reducere størrelsen af implementeringer eller installationer af flere produkter ved at eliminere dubletfiler i installationsprogrammet.

Den er som standard valgt for installationspakker, der kun bruges på en enkelt enhed. På den anden side fravælges indstillingen som standard for implementeringspakker på grund af potentielle problemer med tredjepartsværktøjer såsom SCCM. Du kan få mere at vide ved at se Brug af symbolske links i tilpassede installationer og implementeringer (engelsk).