Ændring af en implementering i det klassiske installationsprogram

Ved produkter, hvortil oprettes en implementering med det klassiske installationsprogram, skal du følge disse anvisninger for at ændre en implementering, bruge en eksisterende implementering som skabelon eller erstatte en implementering.

Bemærk: Hvis du vil ændre en implementering, der er oprettet med Autodesk Account, skal du se Ændring af en implementering fra Autodesk Account.

Ændring af en eksisterende implementering

Hvad der kan ændres, varierer efter de indstillinger, du valgte ved oprettelsen af administrationsbilledet under den oprindelige implementering.

1. Åbn den delte netværksmappe, der indeholder implementeringen.
  2. I mappen Værktøjer skal du dobbeltklikke på genvejen Opret og rediger implementering.
  3. Klik gennem implementeringens konfigurationssider, og vælg de ønskede indstillinger.
  4. Klik på Opret implementering.