Installation for individuals

Installer dit produkt

Produktinstallationen varierer, afhængigt af hvilken metode du bruger:

 • Enkel download fra Autodesk Account på manage.autodesk.com.
 • Brugerdefineret installation fra Autodesk Account, så du kan konfigurere installationsprogrammet, før du henter og installerer det.

Bemærk: For de fleste produkter til Windows fra 2022 og senere kan du konfigurere dit produkt i Autodesk Account, inden du installerer. For de fleste produktversioner, der er ældre end 2022, skal du hente installationsprogrammet og derefter tilpasse det under installationen.

Enkel download fra Autodesk Account

Fra en enkel download kan du installere produkter med basiskonfigurationen.

 1. Log på din konto på manage.autodesk.com.
 2. Vælg et produkt og en downloadmetode under fanen Alle produkter og tjenester i Autodesk Account (se Downloadmetoder).
 3. Hvis du vælger downloadmetoden, skal du køre EXE-filen (Windows), tilslutte DMG-filen (macOS) eller udpakke TAR-filen (Linux), der er knyttet til dit produkt og din version.

  Bemærk: Til Windows bruger de fleste produkter fra 2022 og senere Autodesk Create Installer.

  Indlæsningslinje til oprettelse af installationsprogram

  Kør den lille .exe-fil for at oprette installationsprogrammet i din mappe til download. Tidligere versioner henter selvudpakkende SFX-filer.

 4. Læs og accepter licensaftalen.
 5. Klik på Installer.
 6. Hvis du ser en rullemenu til produktsprog, skal du vælge det sprog, som kunden taler. (Hvis du ikke kan se rullemenuen til produktsprog, kan du hente og installere en sprogpakke, når produktet er installeret).
 7. Du kan også udskifte standardinstallationsstien med en ny, hvis muligheden findes.
 8. Når installationen er udført, skal du lukke installationsprogrammet eller starte produktet.

Brugertilpasset, separat installation fra Autodesk Account

 1. Log på din konto på manage.autodesk.com.
 2. Vælg Brugerdefineret installation i navigationsruden.
 3. Vælg licenstypen.
 4. Vælg et eller flere produkter i afsnittet Tilføj et produkt for at føje dem til den brugerdefinerede pakke.
 5. Når du vælger produkter, kan du tilpasse dem i det højre panel. Du kan vælge den version, der skal medtages i pakken. Hvis du vælger en version, medtages installationsprogrammer for den pågældende version automatisk i pakken. Du kan også tilføje valgfri programmer eller angive en lagerplacering til indhold, herunder skabeloner, materialer og tegninger.
 6. Når du har valgt de produkter, du ønsker, i den brugerdefinerede pakke, skal du klikke på Næste for at gå til afsnittet Angiv pakkedetaljer. (Du kan gå tilbage til det forrige trin ved at klikke på afsnitsoverskriften).
 7. Angiv et pakkenavn eller brug standardnavnet i afsnittet Angiv pakkedetaljer. Vi anbefaler, at du bruger et navn, der kan hjælpe dig med at identificere denne pakke, når du får vist listen, f.eks. hvem den er beregnet til, eller hvilke produkter der er inkluderet. Brug et gyldigt Windows-filnavn.

 8. Billede, der viser dialogboksen Angiv pakkedetaljer

 9. (Valgfrit) Angiv en beskrivelse til pakken.
 10. Vælg Installer, hvilket opretter en pakke med produkter, der skal installeres på din egen enhed. (Indstillingen Udrul opretter en pakke med produkter, der skal installeres på flere enheder. Der findes yderligere oplysninger om udrulninger under Create deployments from Autodesk Account (Opret udrulninger fra Autodesk Account).
 11. Udvid Avancerede indstillinger for at foretage andre pakkeændringer, f.eks. ændring af standardinstallationsstien.
 12. Accepter vilkår for anvendelse (engelsk).
 13. Klik på Download for at downloade den eksekverbare fil til den brugerdefinerede pakke til mappen Downloads eller en anden mappe afhængigt af dine browserindstillinger. Pakken gemmes automatisk i mappen, og siden vender tilbage til listen over pakker. Klik på Gem for at gemme pakken uden at hente den.
 14. Kør den downloadede installationspakke.