Kør og godkend din software

Når du kører din software første gang, vil du sandsynligvis kunne bruge den med det samme. Det skyldes, at godkendelsen af dit produkt udføres automatisk. Normalt er der ikke mere at gøre end at aktivere din software.

I nogle tilfælde vil du måske få vist vinduet Kom i gang, hvori du bedes angive oplysninger om din licens. Du bliver bedt om at vælge mellem tre muligheder for at identificere din licenstype og opgive relaterede oplysninger.

De tre valgmuligheder, der vises på Kom i gang, er: Det nøjagtige ordvalg afhænger af produktversionen.

• Log på med dit Autodesk-id eller Enkeltbruger eller Log på. Bare log på din Autodesk Account på manage.autodesk.com.
    Sørg for, at det Autodesk-id, du bruger til at logge på med, allerede er tildelt en licens af den primære eller sekundære administrator. Hvis ikke, skal du se Autodesk Account-brugerstyring og bede administratoren om at give adgang først.
  • Brug en netværkslicens eller Multibruger. Vælg denne indstilling, hvis din software er gemt på et netværk af computere. Du vil muligvis blive bedt om at opgive flere oplysninger om din netværkslicens.
  • Indtast et serienummer. Vælg denne indstilling, hvis du modtog et serienummer med din software. Du kan finde dit serienummer under Produkter og tjenester under Autodesk Account.

Bemærk: På produkter fra 2020 og senere kan du logge på uden brug af serienummer.