Overførsel af tilgængelige tidligere versioner

Nogle tidligere versioner af Autodesks programmer er tilgængelige som en bonus, når du abonnerer på en aktuel version af Autodesk-softwaren.

Hvilke tidligere versioner kan du hente?

Sådan henter du en tidligere version af Autodesk-softwaren

Du behøver ikke at afinstallere den aktuelle version for at hente og installere en tidligere version.

Studerende og lærere: Hvis du har en uddannelseslicens, skal du gå til Education Community (engelsk).

Op til tre år gamle produktversioner

1. Log på Autodesk Account på manage.autodesk.com.
  2. Du finder dit produkt under Alle produkter og tjenester.
  3. Klik på den aktuelle version i produktflisen, og vælg en tidligere version.
  4. Hent dit produkt.

Fire til fem år gamle produktversioner

1. Log på Autodesk Account på manage.autodesk.com.
  2. Klik på ikonet Autodesk Assistant (spørgsmålstegnet i nederste højre hjørne).

Bemærk, at der kun ydes support, herunder teknisk support, softwareopdateringer og programrettelser, til tidligere versioner, der er op til tre år gamle.