Konverter en prøveversion til et abonnement

Hvis din prøveversion er ved at udløbe, kan du overveje at konvertere din prøveversion til et abonnement. I din software angives antallet af dage, indtil prøveversionen udløber. Du kan ikke forlænge prøveperioden, men du kan blive ved med at bruge din software ved at abonnere.

Hvis du har et kortfristet behov, kan du få et månedsabonnement og deaktivere automatisk fornyelse. Se Annuller et abonnement.

Få et abonnement efter en prøveversion

1. Start din prøveversion, og klik på Abonner nu.
  2. Købsprocessen varierer efter produkt og geografisk område. Gør et af følgende:
    • Hvis Autodesks onlinebutik åbnes, skal du logge på din Autodesk Account-konto på manage.autodesk.com, når du bedes om det.
    • I sjældne tilfælde er det nødvendigt at anskaffe softwaren gennem en forhandler.
  3. Når du har abonneret, skiftes din licens automatisk fra prøveversion til abonnement. Du kan bruge softwaren med det samme. Hvis der i din software stadig angives, at du bruger en prøveversion, skal du lukke og genstarte den.

Bemærk: I sjældne tilfælde kan der i et Autodesk-produkt kræves, at du opdaterer din licenstype, når du konverterer fra en prøveversion til et abonnement. Se Opdatering af din licenstype ved konvertering af en prøveversion til et abonnement (engelsk).