Opdatering af et serienummer

Du kan når som helst få vist og opdatere serienummeret i din software uden at skulle geninstallere.

Opdatering af et serienummer fra din software

Du kan ændre serienummeret fra menuen Hjælp i de fleste produkter.

1. Start din Autodesk-software.
  2. Følg én af disse stier i menuen Hjælp (stien kan variere efter produkt):
    • Hjælp > Om
    • Hjælp > Om
    • Hjælp > Autodesk-produktoplysninger > Om
  3. Klik på Administrer licens i vinduet Om.
  4. Klik på pilen ud for produktnavnet i vinduet Licensstyring for at få vist licensoplysningerne.
  5. Klik på Opdater ud for Serienummer.
    Bemærk: Hvis din licenstype er en Brugerlicens, bruger du ikke et serienummer til den pågældende version af dit produkt.
  6. Indtast produktets serienummer igen, og klik på Aktivér.
  7. Nogle gange skal du genstarte produktet for at få vist det opdaterede serienummer.

Bemærk: Hvis du har en kollektion af produkter, der anvender et enkelt serienummer, skal du opdatere serienummeret for hvert produkt i kollektionen.