Opdatering af din software

Du kan opgradere til en ny version, opdatere din installerede software eller hente rettelser fra Autodesk Account.

Opdater Autodesk-produkter

Autodesk udgiver jævnligt programopdateringer. De er tilgængelige via Autodesk Account eller Autodesk Access (kun Windows).

Opdater fra Autodesk Account

Denne metode viser alle tilgængelige opdateringer til alle tilgængelige produkter.

Hvis du også vil hente prioriterede opdateringer til et produkt, kan du finde produktet under Alle produkter og tjenester og klikke på Vis detaljer.

Download opdateringer fra Autodesk Account.

1. Log på din konto på manage.autodesk.com
  2. Vælg en udgivelsesdato på siden Produkter og tjenester > Produktopdateringer.
    Menu til valg af udgivelsesdato
    Opdateringer, der er udgivet inden for det angivne tidsrum, vises.
  3. Hvis du vil begrænse antallet af elementer, der vises på listen, skal du skrive et søgeord. Opdateringer med matchende navne vises.
  4. Find den ønskede opdatering, og klik på Hent. Du kan også vælge flere opdateringer og klikke på Hent.

Opdater fra Autodesk Account ved hjælp af filtre

Denne metode viser opdateringer til bestemte produkter, versioner eller opdateringstyper. Du kan gemme filtre og bruge dem igen senere.

1. Log på din konto på manage.autodesk.com.
  2. Vælg en udgivelsesdato på siden Produkter og tjenester > Produktopdateringer.
    Bemærk: Angiv en udgivelsesdato, før du opretter filteret. Hvis du er i tvivl, skal du vælge Alle.
  3. Klik på Filter, og vælg Type, Produkt og Udgivelsesversion for opdateringen. Afhængigt af, hvilken version en opdatering har, kan den vises som typen fejlrettelse.
  4. Hvis du vil gemme filteret, skal du klikke på Gem som brugerdefineret filter.
    Vindue til redigering af tilpassede filtre
    Klik på blyantikonet for at omdøbe filteret, og indtast et navn, f.eks. 2023 Opdateringer.
  5. Klik på Anvend for at indstille filteret.

Opdatering fra Autodesk Access (kun Windows)

Autodesk Access holder dig underrettet om produktopdateringer, efterhånden som de bliver tilgængelige.

1. Gennemse produktopdateringer, der er tilgængelige automatisk i Access.
  2. Vælg og installer de ønskede opdateringer.

Du kan få flere oplysninger om Autodesk Access i Access Hjælp.