• Danmark

    Vi har omdirigeret dig til en tilsvarende side på dit lokale websted, hvor du kan se lokale priser og kampagner samt købe online.

    Stay on our U.S. site

Sådan bliver du certificeret

Uddannelse og certificering


Sådan bliver du certificeret

Hvis du vil certificeres, er det en forudsætning, at du består en eller flere af Autodesks certificeringseksamener, og at du følger en bestemt fremgangsmåde:

Trin 1. Vælg den certificering, der passer bedst til din situation.

Vælg det certificeringsprogram, du vil følge, et passende niveau og et produkt. Vi kan tilbyde certificering inden for mange Autodesk-programmer. (Hvis du er interesseret i instruktørcertificering, skal du klikke her.) Hent og læs den omfattende eksamensvejledning, så du ved, hvad det indebærer.

Trin 2. Tag en test, så du ved, hvor du står.

Find et Autodesk Certification Center og køb en indledende test, som viser dig, hvor meget du reelt ved om produktet. Samtidig bliver du klar over, hvilke områder der kræver mere arbejde og forberedelse.

Trin 3. Få den nødvendige undervisning, og øv dig.

Tag et kursus hos et ATC og/eller køb en kursusvejledning, så du selv kan forberede dig. Det er vigtigt at arbejde med programmet, fordi direkte og praktisk erfaring med programmet er afgørende for, om du kan bestå eksamen.

Trin 4. Tag den nødvendige eksamen.

Køb og planlæg eksamen hos et Autodesk Certification Center.