• Danmark

    Vi har omdirigeret dig til en tilsvarende side på dit lokale websted, hvor du kan se lokale priser og kampagner samt købe online.

    Stay on our U.S. site

Kundehistorier

Uddannelse og certificering


Kundehistorier

Når du forsøger at skaffe dig et konkurrencemæssigt forspring, er det selvfølgelig vigtigt at bruge de rigtige værktøjer – men derudover er det en rigtig god investering at lære, hvordan du kan maksimere produktiviteten med de valgte værktøjer. Få mere at vide om, hvordan kunderne udnytter uddannelse og certificering i Autodesk-produkter som skridt på vejen til succes.

Kraft via faglig uddannelse
RWE Power, som er Tysklands største elselskab, bruger maskiner i minedriften – bl.a. verdens største gravemaskine til udgravning af brunkul. Se, hvordan Autodesk® Inventor® og målrettede kurser er med til at forbedre datakvaliteten og optimeringen af processer.

 RWE Power AG (pdf - 2324Kb)

Certificeret succes
Parsons Brinckerhoff (PB) er med til at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med Autodesks certificeringsprogram. Få mere at vide om, hvordan PB implementerede certificering i den verdensomspændende organisation, og hvilke fordele det gav dem.

 Parsons Brinckerhoff (pdf - 696Kb)

Beretninger fra certificerede eksperter
Eksperter fortæller, hvad det reelt betyder at være certificeret. Find ud af, hvorfor de anbefaler certificering, hvordan de forberedte sig, og få gode råd, hvis du også overvejer at tage eksamen.