Værktøjer og ressourcer

Uddannelse og certificering


Værktøjer og ressourcer

Udnyt Autodesk®-programmerne i fuldt omfang. Autodesk kan tilbyde omfattende undervisningsmateriale om specifikke produkter, så du hurtigt kan blive fortrolig med et nyt produkt, uanset om du er erfaren bruger eller ser det for første gang. Du kommer hurtigere op i tempo og arbejder effektivt. Autodesks undervisningsmateriale kan købes online, fra en autoriseret partner eller i en boghandel.

Alt materiale udarbejdes af Autodesks eksperter på de forskellige fagområder og omfatter arbejdsrelevante praktiske øvelser, som bygger på scenarier fra de forskellige brancher.

Autodesk Official Training Guides (engelsk)
Autodesk anbefaler, at kunder og partnere bruger Autodesks officielle kursusvejledninger, Autodesk Official Training Guides, som er det mest omfattende materiale, der kan fås. De er specielt udviklet til klasseundervisning i et Authorized Training Center, men kan også bruges som selvstudium. Disse vejledninger fås til de fleste Autodesk-produkter. Disse bøger anbefales også som studiemateriale, når man forbereder sig til Autodesks certificeringseksamener. Mange kursusvejledninger kan fås på flere sprog, og alle vejledninger kan bestilles fra Autodesks onlinebutik.

eBøger
Udvalgte kursusvejledninger fra Autodesk kan overføres fra internettet i en elektronisk udgave, komplet med øvelsesfiler. Autodesks eBøger er en mere miljøvenlig og billig løsning for kunderne. De koster kun det halve af de trykte kursusvejledninger og kan overføres uden fragtomkostninger. Se udvalget af eBøger i Autodesks onlinebutik.

Kursusvideoer til medier og underholdning
eDvd'er fra brancheeksperter om emner inden for medier og underholdning kan overføres fra internettet. Disse eDvd'er kan også købes i Autodesks onlinebutik.

e-Learning
Du kan få adgang til onlinelektioner, der er udviklet specielt til vores abonnementskunder, via Subscription Center.


Andre ressourcer

Autodesks konsulenttjeneste
Få mest muligt ud af softwareinvesteringen med Autodesk Consulting.

Autodesk Subscription
Som abonnementskunde kan du få adgang til kursusvideoer, podcasts og eLearning-kurser samt kursusmateriale fra Autodesk University.

Autodesk University Online
Få adgang til ressourcer fra Autodesk University, som har verdens største samling af teknisk materiale udviklet specielt til brugere af Autodesks produkter.

Autodesk User Group International (AUGI)
AUGI er officielt anerkendt som Autodesks brugergruppe.

Autodesks brugergrupper
Få kontakt til andre, der arbejder med Autodesks programmer, deltag i diskussionsgrupper, og få svar på spørgsmål. Du kan udveksle oplysninger med andre, finde kurser og materiale, du kan overføre, læse blogs, få gode råd fra eksperterne og meget andet!

Brugergruppe for studerende
Er du studerende eller underviser? Tilmeld dig brugergruppen på uddannelsesområdet med det samme, og få adgang til gratis softwareoverførsler og andre nyttige ressourcer.

Partnerressourcer
Find forhandlerressourcer og ACT-ressourcer, og se, hvordan du kan deltage i vores partnernetværk.

Køb undervisningsværktøjer og -materiale